«Για τον Στρόβολο που θέλουμε και ονειρευόμαστε»

Από την Ακρόπολη, όπως και σε κάθε περιοχή του Στροβόλου δόθηκε χθες Δευτέρα, 14/11/2016 το σύνθημα για την αλλαγή στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου. Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Αθλητικού – Μορφωτικού Συλλόγου Καβάζογλου και Μισιαούλη στην Ακρόπολη πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας για τη Δημαρχία Στροβόλου, Στέλλας Μισιαούλη – Δημητρίου. Στη συγκέντρωση έγινε παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και Σχολικών Εφόρων Στροβόλου με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ ενώ παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις η Στέλλα Μισιαούλη – Δημητρίου, μέσα από την ομιλία της ανέφερε πως δεν έχει τη λύση για όλα τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας στο Δήμο και που βιώνουν καθημερινά οι δημότες του Στροβόλου, αλλά πως έχει όμως τη δύναμη να ακούσει, να συζητήσει και να εργαστεί σκληρά μαζί με τους δημότες σας για να κερδίσουμε ξανά τον Στρόβολο που μας αξίζει. Τον Στρόβολο που θέλουμε! «Οι πολιτικές που θα ακολουθήσουμε», υπογράμμισε, «εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα στηριχθούν από τους δημότες του Στροβόλου».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μέσα από τη δική του ομιλία αναφέρθηκε στην ποιοτική διαφορά των υποψηφίων του ΑΚΕΛ για τις Δημοτικές Εκλογές, καθώς το ΑΚΕΛ είναι το μοναδικό Κόμμα που ακολούθησε δημοκρατικές διαδικασίες για ανάδειξη των υποψηφίων. Η δράση αλλά και το έργο του ΑΚΕΛ, υπογράμμισε, είναι συνυφασμένο με τα προβλήματα του κόσμου στις τοπικές κοινωνίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη συνέχεια ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ προχώρησε σε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό.

stella misiaouli

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy