Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε θάλασσα του Πρωταρά

Γυναίκα, 65 χρόνων, η Μαρία Γούμενου, από το Παραλίμνι, εντοπίστηκε το πρωί να επιπλέει νεκρή στη θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «σήμερα το πρωί η 65χρονη μετέβη για κολύμπι μαζί με τον σύζυγο της στην περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά. Γύρω στις 7 το πρωί πολίτης τηλεφώνησε στην ΑΔΕ Αμμοχώστου και ανέφερε ότι εντοπίστηκε μία γυναίκα να επιπλέει στη θάλασσα».

Πρόσθεσε ότι «λουόμενοι έβγαλαν τη γυναίκα από τη θάλασσα στη στεριά. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ Αμμοχώστου και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου το οποίο παρέλαβε την 65χρονη και την μετέφερε στο ΤΑΕΠ. Οι επί καθήκοντι ιατροί του Νοσοκομείου διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας».

Πρόκειται για την Μαρία Γούμενου, 65 χρόνων, από το Παραλίμνι και σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της που θα διενεργηθεί αύριο, αναμένεται να καταδείξει κατά πόσον ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό ή από οποιοδήποτε άλλο λόγο».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy