Γίνεται καινούργιο το ξενοδοχείο Λένιος στην Ορόκλινη

Εντυπωσιακό λίφτιγκ θα υποστεί το παραλιακό ξενοδοχείο Λένιος στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας, το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετική παραλιακή τοποθεσία στην Ορόκλινη, θα περάσει από πλήρη ανακαίνιση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2016.

Το καινούργιο ξενοδοχείο θα διαθέτει 54 υπερπολυτελή δωμάτια με όλες τις ανέσεις, μεταξύ των οποίων δύο πολυτελείς σουίτες και τέσσερα δωμάτια που θα είναι ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με αναπηρία. Το Lenios Beach θα καταταγεί ως ξενοδοχείο 3 αστέρων, γεγονός που κρίνεται σημαντικό και από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, εφόσον δεν υπάρχουν άλλα παραλιακά ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας στην περιφέρεια Λάρνακας.

Το καινούργιο “Λένιος” θα προσφέρει ποικίλες επιλογές σε ποτό και φαγητό, τόσο για τους διαμένοντες στο κατάλυμα, όσο και στους λουόμενους της παραλίας. Το σχέδιο ανακαίνισης προβλέπει εστιατόριο κοντά στην παραλία που θα προσφέρει όλα τα είδη μενού σε μπουφέ και a la carte, ενώ αίσθηση θα προκαλέσει το νέο εστιατόριο στην οροφή (roofgarden) του ξενοδοχείου με εκλεπτυσμένο (fine dining) μενού. Το roofgarden καθώς και οι εξωτερικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενούν μεγάλες εκδηλώσεις. Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν δύο μπαρ εντός και εκτός του κτιρίου.

Η ανακαίνιση εμπλουτίζει και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη Λάρνακα καθότι περιλαμβάνει έργα υποδομής για εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων γήπεδα beach volley, water sports και άλλες ανέσεις για τους λουόμενους της ήδη γνωστής παραλίας του Lenios. Η ανακαίνιση του Λένιος έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανακαινίσεων και εγκαινίων ξενοδοχείων τα δύο τελευταία χρόνια στη Λάρνακα η οποία παίρνει έτσι ανάσα στο καυτό πρόβλημα έλλειψης κλινών.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy