Γιουχαϊσματα και στον Ακιντζί από τους ακροδεξιούς έποικους

«Εξαφανίσου» φώναζαν, μεταξύ άλλων, οι ακροδεξιοί έποικοι έξω από τα γραφεία της Αφρίκα, στον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος βγαίνοντας από τη «βουλή» τους πλησίασε για να τους μιλήσει.
 
Οι συγκεντρωθέντες έξω από την τ/κ εφημερίδα για το χθεσινό της πρωτοσέλιδο σε σχέση με την τουρκική επιχείρηση στο Αφρίν, μόλις είδαν τον Ακιντζι με τη συνοδεία του άρχισαν να τον γουχαϊζουν, να φωνάζουν συνθήματα αλλά και defol, που στα τουρκικά σημαίνει εξαφανίσου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «προεδρικού», μόλις ο Τ/κ ηγέτης έμαθε ότι οι “εκδηλώσεις διαμαρτυρίας” μπροστά από την Αφρίκα εμπεριείχαν και το στοιχείο της φυσικής απειλής, πήγε επιτόπου, συνομίλησε με τους υπεύθυνους των «δυνάμεων ασφαλείας», ζήτησε επιπλέον μέτρα ασφαλείας και μίλησε τηλεφωνικώς για το ίδιο θέμα τόσο με την «αστυνομία» όσο και τη διοίκηση των «δυνάμεων ασφαλείας».
 
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η δημοκρατική κουλτούρα του τ/κ «λαού» απέναντι στις απόψεις που ενοχλούν, ακόμα και στις πιο αντίθετες απόψεις, δεν προβαίνει σε ενέργειες λιντσαρίσματος αλλά προσπαθεί με άλλες ιδέες να τις αντιμετωπίσει και προστίθεται ότι γι’ αυτό το λόγο ο Τ/κ ηγέτης δεν επιδοκιμάζει με κανέναν τρόπο το να γίνεται στόχος μια εφημερίδα «της χώρας», όποιες και αν είναι οι απόψεις που εκφράζει.
 
Στην ανακοίνωση ζητείται για ακόμη μια φορά η λήψη μέτρων ασφαλείας, επισημαίνοντας ότι ακροδεξιοί έποικοι σήμερα ανέβηκαν τόσο στο μπαλκόνι της Αφρίκα όσο και στη στέγη της «βουλής».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy