Γιουρόπα Λινγκ: Ώρα… «δεκαεξάδας»

Το βράδυ διεξάγονται τα πρώτα ματς για τους 16 του Europa League, με τους δύο εμφυλίους σε Ιταλία και Ισπανία να ξεχωρίζουν, ενώ η Ίντερ παίζει στην Γερμανία.

Με κεντρικό πρόσωπο τον Βιντσέντζο Μοντέλα, Φιορεντίνα και Ρόμα τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό ματς, στον έναν από τους 8 αγώνες της φάσης των “16” του Europa League, οι οποίοι διεξάγονται το βράδυ της Πέμπτης (12/03).

Εκτός από τον ιταλικό εμφύλιο, υπάρχει και ισπανικός, με την Βιγιαρεάλ και την Σεβίλλη να παίζουν σε ευρωπαϊκό ματς επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το ίδιο ισχύει και για την Βόλφσμπουργκ με την Ίντερ, με την γερμανική ομάδα να μην έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία της ματς, ενώ οι Μιλανέζοι είναι αήττητοι στην διοργάνωση.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την Τορίνο να παίζει στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ, ενώ η 5η ιταλική ομάδα, η Νάπολι, υποδέχεται την Ντινάμο Μόσχας.

Μετά τον Ολυμπιακό η Ντνίπρο (ή Ντνιπρό όπως είναι το σωστό), φιλοξενεί τον Άγιαξ και η Μπεσίκτας μετά την Λίβερπουλ παίζει στο Βέλγιο με την Μπριζ, ενώ η μοναδική αγγλική ομάδα από τις 16, η Έβερτον, υποδέχεται την Ντινάμο Κιέβου.

Τα πρώτα ματς των “16”:

Ζενίτ – Τορίνο (19:00)
Ντνίπρο – Άγιαξ (20:00)
Βόλφσμπουργκ – Ίντερ
Μπριζ – Μπεσίκτας
Έβερτον – Ντινάμο Κιέβου (22:05)
Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη
Νάπολι – Ντινάμο Μόσχας
Φιορεντίνα – Ρόμα

www.sport24.gr

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy