Gnomi: 50 χρόνια πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική βιομηχανία του τόπου

Αν υπάρχει μία εταιρία που μπορεί να καταγράψει την πορεία της διαφήμισης στον τόπο μας, αυτή είναι η Gnomi. Μία εταιρία με ήθος και σημαντικά δείγματα γραφής, που μετρά μισό αιώνα αγάπης για τη διαφήμιση, σκληρής δουλειάς, επιτυχημένων εκστρατειών, βραβευμένων ιδεών και δυνατών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες.

Έχοντας ιδρυθεί το 1967, από έναν διορατικό άνθρωπο εξ Ελλάδος, τον Κώστα Χοχλακίδη, μόλις λίγα χρόνια μετά την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, και συνεχίζοντας για πολλά χρόνια υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Ιωάννου, εξακολουθεί μέχρι σήμερα να πρωταγωνιστεί και να έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ανοδική πορεία του χώρου της Επικοινωνίας στην Κύπρο.

Διατηρώντας στο portfolioτης σημαντικά διεθνή αλλά και τοπικά brands, έχει να επιδείξει πολλές από τις πιο σημαντικές διαφημιστικές εκστρατείες της τοπικής αγοράς. Αποκορύφωμα η τελευταία της σημαντική επιτυχία στα περσινά Βραβεία Δημιουργικότητας Ermis Awards, όπου έχει κερδίσει τον πρώτο χρυσό Ερμή για την Κύπρο.

«Στη Gnomi οι συνεργάτες μας, βρίσκουν ταλαντούχους ανθρώπους με ήθος, πάθος για την δουλειά τους, αστείρευτη ενέργεια, αγάπη και σεβασμό για τα brandsπου υπηρετούν και κουλτούρα ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Οι άνθρωποί μας είναι διαχρονικά το μακροπρόθεσμο συγκριτικό μας πλεονέκτημα» δηλώνει με περηφάνεια η Διευθύνουσα Σύμβουλος Χριστίνα Χοχλακίδου.

Πίσω από κάθε ενέργεια της εταιρίας κρύβεται η φιλοσοφία της – «Break the pattern», η οποία βοηθά τα brands να επικοινωνούν με τρόπους που σπάνε τους κανόνες, ενώ την ίδια ώρα να διατηρούν το νόημα και την ουσία που οφείλουν να έχουν για το κοινό τους.

«Πρόκειται για μία εταιρία που έχει σαν όραμα να εμπνέει, τόσο τους ανθρώπους της, τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, όσο και τους νέους ανθρώπους που στοχεύουν σε μία πετυχημένη καριέρα στον χώρο της επικοινωνίας», σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής, Μάριος Ιωάννου.

Η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει το πλάνο εορτασμών για τα 50χρονά της, που αφορά τόσο τα στελέχη της όσο και τους πελάτες, συνεργάτες, καθώς επίσης και τον ευρύτερο χώρο της Επικοινωνίας, με μια σειρά σημαντικών ενεργειών.

Τέλος, η Gnomi ήδη βλέπει μπροστά στα επόμενα 50 χρόνια, στα οποία σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει τον ηγετικό και καθοριστικό ρόλο της, στη διαμόρφωση της διαφημιστικής βιομηχανίας του τόπου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy