Γραπτή απολογία Διπλαρου και αποκατασταση της αλήθειας – Ηθική Ικανοποίηση απο τις αδελφές Χριστόφια

Την ηθική ικανοποίηση τους εκφράζουν μεσα από την γραπτή τους δήλωση η Χριστίνα και Μαριάννα Χριστόφια για την γραπτή απολογία Ε.Διπλαρου.

Ολόκληρη η δήλωση:

Μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και την επίσημη γραπτή απολογία του κ. Ευθύμιου Δίπλαρου, βουλευτή ΔΗΣΥ ενώπιον του Δικαστηρίου, εκφράζουμε την ηθική ικανοποίηση μας για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η διαβολή, το ψέμα και η λάσπη εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και της οικογένειας μας, με στόχο να πληγεί το ΑΚΕΛ δεν είχε προηγούμενο.

Η μέθοδος που επέλεξε το κόμμα του κ. Δίπλαρου, ο ΔΗΣΥ, να ασκήσει αντιπολίτευση και μετέπειτα να ασκεί πολιτική, είτε επίσημα είτε ακόμα περισσότερο ανεπίσημα μέσω ψιθύρου και λάσπης, έθιξε και αμφισβήτησε την εντιμότητα, τιμιότητα, ήθος και χαρακτήρα μας εμάς ως άτομα, την οικογένεια μας και ακόμα περισσότερο το κόμμα μας το ΑΚΕΛ, σε πολλές περιπτώσεις.

Η μεγαλύτερη συνέπεια αυτής τους της τακτικής είναι η ζημιά που προκαλεί στην κοινωνία η επιλογή κάποιων να πολιτεύονται έξω από τα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, αψηφώντας το τεκμήριο της αλήθειας, σπιλώνοντας χαρακτήρες και προσωπικότητες, στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και της ανόδου τους στην εξουσία.

Σε ό,τι μας αφορά, είμαστε και παραμένουμε περήφανες για το βίο και πολιτεία μας, για την κοινωνικοπολιτική μας δράση μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΑΚΕΛ υπηρετώντας έντιμα την αλήθεια και την τάξη μας, όσο καλύτερα μπορούμε προς όφελος των εργαζομένων και του λαού μας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy