H GPM Henkel γιόρτασε 120 χρόνια καινοτομίας και τεχνογνωσίας της Schwarzkopf

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στην ιστορία της Schwarzkopf και να μεταφερθούν στο 1898, όταν ο Hans Schwarzkopf άνοιξε ένα μικρό φαρμακείο στο Βερολίνο, όπου εφηύρε τα πρώτα επαναστατικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών που σύντομα έγιναν περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το ταξίδι στο χρόνο ενισχύθηκε με ένα μοναδικό fashion – hair show, όπου παρουσιάστηκαν τα στυλ μαλλιών των 12 περασμένων δεκαετιών.

120 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Schwarzkopf επανεφευρίσκει τον εαυτό της, και το γιορτάζει με την καμπάνια #createyourstyle που εξυμνεί τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση. Η νέα αποστολή της Schwarzkopf είναι να υποστηρίξει αυτό τον ολοκαίνουριο ορισμό της ομορφιάς και της ατομικής έκφρασης και να δώσει σε όλους την ευκαιρία να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail Κύπρου και Ελλάδας της Henkel Hellas τόνισε ότι 120 χρόνια Schwarzkopf σημαίνει 120 χρόνια παθιασμένης δέσμευσης στην ατομικότητα, τη δημιουργικότητα και τη μόδα.

Από πλευράς της, η Θεώνη Πηλαβακη, Senior Brand Manager της GPM Henkel, ανέφερε σχετικά: «Μέσα από την καμπάνια #createyourstyle τονίζεται ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακολουθούν τα στερεότυπα της ομορφιάς πλέον. Κάθε άτομο εκφράζει την προσωπικότητά του με ένα πολύ ατομικό, αυθεντικό τρόπο. Τα προϊόντα Schwarzkopf βοηθούν τον καθένα να δημιουργήσει το αγαπημένο του χτένισμα, ανεξάρτητα από τα ιδανικά της ομορφιάς».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy