H Kύπρος αντιμετωπίζει την Εθνική Βελγίου για το EURO 2016

Δύσκολο έργο έχει ενώπιον της η Εθνική Κύπρου, η οποία αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου το αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου, στις Βρυξέλλες, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του EURO 2016.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο «King Baudouin», χωρητικότητας 50.000 θεατών. Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 (ώρα Κύπρου).

Το κυπριακό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής την προετοιμασία του με προπόνηση στο στάδιο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, πέραν του Μάριου Στυλιανού, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, σε σχέση με την αποστολή που ταξίδεψε στο Βέλγιο.

Έχοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, πέραν της τακτικής, δούλεψε πολύ τις τελευταίες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του και στον τομέα της ψυχολογίας ενώ, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την ανάγκη για στήριξη που έχουν από όλους οι νεαροί ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά θα βρεθούν ενώπιον μιας τέτοιας ποδοσφαιρικής πρόκλησης.

Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, Μαρκ Βίλμοτς, είπε ότι η ομάδα του δεν θα έχει καμία διάθεση υποτίμησης της κυπριακής ομάδας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υποτιμούμε την Κύπρο. Είναι μια μικρή χώρα, αλλά πήρε σπουδαία νίκη στη Βοσνία. Παίζει πολύ κλειστά, με σφιχτή άμυνα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο τεχνικός της βελγικής ομάδας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ρουμάνος Ovidiu Haţegan (διεθνής από το 2008). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Octavian Șovre και Radu Ghinguleac και επιπρόσθετοι διαιτητές οι επίσης Ρουμάνοι Cristian Balaj και Sebastian Colţescu. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Νορβηγός Karl Espen Eriksen και παρατηρητής διαιτησίας ο Αυστριακός Stefan Messner.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy