Συνεργασία Laiko CosmosTrading με Bacardi Limited και William Grant & Sons

H Laiko Cosmos Trading ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την BacardiLimited και WilliamGrant & Sons, δύο από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες στην αγορά των αλκοολούχων ποτών. Και οι δύο εταιρείες κατέχουν μάρκες με μακρά ιστορία, υψηλή αναγνωρισιμότητα, απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων και κορυφαίες πωλήσεις στην αγορά των premium αλκοολούχων ποτών. Η συμφωνία αφορά την αποκλειστική διανομή και προώθηση των μαρκών των δύο εταιρειών στην Κυπριακή αγορά.

Το portfolio της Bacardi περιλαμβάνει περισσότερα από 200 brandsπαγκοσμίως σε όλες τις κατηγορίες και μεταξύ άλλων τα υψηλής αναγνωρισιμότητας, εικόνας και πωλήσεων Bacardi, GreyGoose, BombaySapphire, Dewar’s, Aberfeldy και Martini.

Αντίστοιχα πολύ γνωστά, επιτυχημένα αλλά και ταχέως αναπτυσσόμενα σε παγκόσμιο επίπεδο brands περιλαμβάνει το portfolio της WilliamGrant & Sonsμε το Glenfiddich, Grant’s, TheBalvenie, Hendrick’s, MonkeyShoulder, TullamoreD.E.W.

Ο Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading, δήλωσε σχετικά: “Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις δύο νέες συνεργασίες και τη προσθήκη τόσο ισχυρών brands που θα συμπληρώσουν και αναπτύξουν το υπάρχον portfolio της εταιρείας, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των καναλιών διανομής και φυσικά των καταναλωτών. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες θα φέρουν όλα τα νέα προϊόντα σε κάθε ένα σημείο από τα 4.000 και πλέον που καλύπτει το δίκτυό μας και είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξή τους στην Κυπριακή αγορά, όπως ιστορικά έχουμε επιτύχει με όλα τα brands μας.”

Η διανομή των νέων brands της LaikoCosmosTrading έχει ήδη ξεκινήσει με επιτυχία σε όλα τα κανάλια και τύπους καταστημάτων της αγοράς.

————————————————————————————————————————

Σχετικά με την LaikoCosmos Τrading:

Η LaikoCosmosTrading είναι μία από τις μεγαλύτερες διανομής στην Κυπριακή αγορά. Διακινεί μία πληθώρα διεθνώς αναγνωρισμένων και εδραιωμένων μαρκών στην κατηγορία των τροφίμων και ποτών, μέσω του δικού της δικτύου διανομής, καλύπτοντας όλα τα κανάλια διανομής.

www.laikocosmostrading.com

 

Σχετικάμετην Bacardi Limited:
Με έτος ίδρυσης το 1862 και ύστερα από επτά γενεές, η Bacardi παραμένει μία δυναμική, οικογενειακή επιχείρηση. Σήμερα είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών και κατέχει ένα εντυπωσιακό portfoliopremium ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

www.bacardilimited.com

Σχετικάμετην William Grant & Sons:

Η WilliamGrant & Sons ιδρύθηκε το 1887 και παραμένει μέχρι και σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση, κατέχοντας μία πληθώρα βραβευμένων μαρκών που τα απολαμβάνουν εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει και διακινεί πολλές από τις κορυφαίες μάρκες Σκωτσέζικου ουίσκι παγκοσμίως καθώς και πλήθος άλλων ταχέως αναπτυσσόμενων μαρκών.

www.williamgrant.com

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy