H Ortis έφερε την αρμονία της φύσης στο Mall of Cyprus

Όλη τη δύναμη των φυτών και την αρμονία της φύσης έφεραν τα συμπληρώματα διατροφής Ortis, στο Mall of Cyprus το Σάββατο 21/4, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου.

Μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο, που δημιουργήθηκε στο Mall of Cyprus οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα συμπληρώματα διατροφής της Ortis και να δοκιμάσουν κάποια από αυτά. Παράλληλα τα μικρά παιδιά μπορούσαν να ζωγραφίσουν τη φύση, ενώ οι μεγάλοι απόλαυσαν Hatha yoga sessions στον κήπο της Ortis.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες μπήκαν σε κλήρωση και να κερδίσουν 1 από τα 6 πακέτα με προϊόντα ORTIS, ενώ ο Love FM μετέδιδε ζωντανά από τον χώρο της εκδήλωση με τους Αφροδίτη Δερματά και Βασίλη Παπαδόπουλο.

BEL_7834

Τα προϊόντα Ortis είναι βασισμένα στη δύναμη των φυτών και στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα. Οι ερευνητές στα Εργαστήρια ORTIS έχουν συγκεντρώσει τεχνογνωσία που βασίζεται τόσο σε αρχαίες παραδόσεις στη χρήση των φυτών όσο και στα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, για να δημιουργήσουν προϊόντα ασφαλή και αποτελεσματικά, βασισμένα σε φυτικά και μόνο συστατικά.

Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία της Κύπρου από την εταιρεία Μ.Σ Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy