H Tryfon Tseriotis αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Ethic Sport® στην Κύπρο.

H Ethic Sport®, μια από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως, τώρα και στην κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία Tryfon Tseriotis, φέρνει κοντά στους αθλητές τα προϊόντα Ethic Sport®, μία κορυφαία Ιταλική μάρκα στην αθλητική διατροφή. Η εμπειρία της Ethic Sport® προέρχεται από την επαφή με τον αθλητισμό, και μεγαλώνει μέρα με τη μέρα χάρη στις συνεργασίες της, με επαγγελματικές ομάδες, αθλητικές ομοσπονδίες, ιατρικό προσωπικό και πανεπιστήμια.

Η Ethic Sport® είναι συνυφασμένη με την Τεχνογνωσία, την Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Εξειδίκευση. Κάθε παρτίδα συμπληρωμάτων της Ethic Sport®, ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσιας Υγείας, και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντί-ντόπινγκ εξετάσεις, οι οποίες πιστοποιούν ότι τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις υγειονομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς της WADA (World Anti-Doping Agency).

Στην γκάμα της περιλαμβάνονται προϊόντα για κάθε φάση αθλητικών δραστηριοτήτων –πριν,  κατά τη διάρκεια καθώς και μετά την άσκηση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης σε όλες τις φάσεις του αθλητισμού.

Τα προϊόντα της Ethic Sport® διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, καθώς και τα σημεία πώλησης μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, www.ΕthicSport.com.cy .

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy