Η Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός του 8ου Nicosia Economic Congress

Η Alpha Bank Cyrpus Ltd ήταν και φέτος Κύριος Χορηγός του Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, στη Λευκωσία. Το συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά συνέδρια και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των κυριοτέρων εκπροσώπων της οικονομικής και πολιτικής ζωής της Κύπρου.

Στο φετινό συνέδριο συμμετείχαν ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι παρουσίασαν τις προβλέψεις τους σχετικά με την πορεία και τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας για τα έτη 2018-2020, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς θέματα όπως το διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό προφίλ της χώρας, η πορεία των ιδιωτικοποιήσεων και οι εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης και η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κυρία Βασιλική Αναστασιάδου. Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν Στελέχη, Πελάτες και Συνεργάτες της Alpha Bank.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy