Η αποχή επιβραβεύει τους διεφθαρμένους!

377

«Φάε και μη φοβάσαι» ο πρωτοσέλιδος τίτλος της τ/κ εφημερίδας Africa την επομένη των «εκλογών» στα κατεχόμενα. Ο εύστοχος τίτλος έχει να κάνει με την ανάδειξη ως πρώτου κόμματος του Κόμματος της Εθνικής Ενότητας, παρ’ όλα τα σκάνδαλα κακοδιαχείρισης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος… Θυμίζει το πάλαι ποτέ «απόφθεγμα» του Αλ. Γαλανού απόφαν έφαν… Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κι όμως η διαφθορά και η κακοδιαχείριση επιβραβεύονται. Και ξέρετε, κύριοι, πώς επιβραβεύονται; Με την αποχή! Το 1/3 των δικαιούχων δεν πήγε στην κάλπη! Τα ίδια και χειρότερα θα πάθουμε και μεις αν υπάρξει η ίδια αποχή!

Υπενθυμίζεται ότι με την εκδίκαση του διαζυγίου του ηγέτη του ΚΕΕ, κ. Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν, είχε εντοπιστεί στο λογαριασμό του το ποσό των 700.000 δολαρίων, για το οποίο δεν δόθηκαν εξηγήσεις.

Εμείς δεν νομίζουμε να πάρουμε εξηγήσεις για τις πολυδάπανες εκστρατείες κάποιων υποψηφίων. Οφείλουμε να δώσουμε μαθήματα σε όσους ανέχονται και εκτρέφουν τη διαφθορά.

Νίκη

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.