Η Αριστερά της Λεμεσού θα κάνει το καθήκον της!

Του Γιώργου Τ. Γεωργίου*

Οι εκλογές της 22ας Μαΐου πλησιάζουν. Μας χωρίζουν πλέον πολύ λίγες μέρες μέχρι το κρίσιμο ραντεβού με την κάλπη! Είναι το διάστημα αυτό που η παραδοσιακή κυπριακή οικογένεια αποφασίζει! Συντονίζεται για τις εκλογές!

Σ’ αυτό το διάστημα καλούμαστε όλοι να κορυφώσουμε την προσπάθειά μας, να υπερβάλουμε εαυτό, να καταθέσουμε ψυχή ώστε το μήνυμα για ένα ισχυρό ΑΚΕΛ να περάσει στις συνειδήσεις της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Για μας, τους ΑΚΕΛιστές της Λεμεσού αυτές οι εκλογές αποτελούν στοίχημα αγώνα, ζωής, επαναβεβαίωσης ως μεγάλης πρωταγωνιστικής δύναμης!

Η Λεμεσός, η κοιτίδα του ΑΚΕΛ και της Κυπριακής Αριστεράς μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά! Να κάνει το ΑΚΕΛ κυρίαρχη πολιτική δύναμη!

Η Λεμεσός των μεγάλων κοινωνικών αγώνων, η Λεμεσός των μεταλλωρύχων, η Λεμεσός των αγώνων για το 8ωρο, η Λεμεσός των εργαζομένων, θα επαναβεβαιώσει και πάλι το χαρακτήρα της ως πόλη της προόδου και της ανάπτυξης.

Η Λεμεσός, της Αντίστασης και της Δημοκρατίας έχει λόγο να ισχυροποιήσει το ΑΚΕΛ ως απάντηση στους ακραίους εθνικιστικούς κύκλους που παραχαράσσουν καθημερινά την ιστορία της πατρίδας μας.

Η Λεμεσός, των αγώνων για την υπεράσπιση της πατρίδας μας από το δίδυμο έγκλημα του 1974, του πραξικοπήματος και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής με τις εκατοντάδες θύματα στα πεδία των μαχών δεν ξεχνά, αγωνίζεται μαζί με το ΑΚΕΛ για δικαίωση της Κύπρου, για ειρηνική επανένωση της πατρίδας μας.

Η Λεμεσός, των πνευματικών αναζητήσεων, η Λεμεσός της τέχνης και της παιδείας, του πολιτισμού, ενώνει τη φωνή της με την Κυπριακή Αριστερά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον που θα θεμελιώνεται σε οικονομικές αξίες, αρχές και ιδανικά που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά το λαό μας!

Η Λεμεσός του εμπορίου και της οικονομικής ανάπτυξης, η Λεμεσός των ανοιχτών οριζόντων στηρίζει το ΑΚΕΛ ως την πολιτική δύναμη που έχει ψηλά στις προτεραιότητές του τα αυθεντικά και γνήσια συμφέροντα της πόλης και των πολιτών της.

Αυτά και άλλα πολλά φέρνουν τη Λεμεσό σ’ αυτές τις εκλογές να διαδραματίζει ένα ιδιαίτερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συμπρωτεύουσα συνεχίζει τις παραδόσεις της ως κέντρο των σύγχρονων, των προοδευτικών, ριζοσπαστικών αντιλήψεων και οριζόντων. Η Αριστερά της Λεμεσού ή η Λεμεσός της Αριστεράς δίνει αποφασιστικά το «παρών» της! Δεν έχουμε λεπτό για χάσιμο!

Στις μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, κάνουμε πρωταθλητισμό! Είμαστε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στο στόχο μας! Να επαναφέρουμε το ΑΚΕΛ και την Αριστερά της Λεμεσού στην κορυφή. Εκεί που της αξίζει! Εκεί που οι αγώνες και η ιστορία μάς επιβάλλουν να είμαστε. Η 90χρονη ιστορική διαδρομή μας είναι εκεί οδοδείκτης της πορείας μας! Το παρελθόν μας, μας εμπνέει! Το παρόν μάς προσκαλεί! Το μέλλον μάς ανήκει!

*Ε.Γ. ΑΚΕΛ Λεμεσού, υποψήφιος βουλευτής ΑΚΕΛ Λεμεσού-Νέες Δυνάμεις

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy