Η Δεξιά δεν ξέρει τι ποιεί η άλλη Δεξιά…

349

«Ο ΥΠΕΣ να απαντήσει στις καταγγελίες της διευθύντριας του Γ.Τ.Π.»

Προφανώς η Δεξιά δεν ξέρει τι ποιεί η άλλη Δεξιά δήλωσε η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου μετά το πέρας της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.

«Η διευθύντρια του Γ.Τ.Π κα Σόφη Μιχαηλίδου, μας ανέφερε ένα σωρό παθογένειες του συστήματος, χωρίς να μας πει τι κάνει η κυβέρνηση που τη διόρισε για να λύσει τα αναρίθμητα προβλήματα που ανέφερε», είπε, για να προσθέσει επίσης ότι όπως τους είχε αναφέρει, «αδιαφορεί το Υπουργείο Εσωτερικών παρά τις επιστολές που η ίδια απέστειλε».

«Η κα Μιχαηλίδου είναι με τον Υπουργό της κυβέρνησής της που θα έπρεπε να μιλήσει πρώτα και να ζητήσει επιτακτικά όπως εγκύψει στα σοβαρά, όπως μας ανέφερε η ίδια, προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Τ.Π», σημείωσε η Ε. Χαραλαμπίδου και κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να απαντήσει στις καταγγελίες της κας Μιχαηλίδου για το Υπουργείο του.

Σε σχέση με την υπόθεση Paul Manafort, η κα Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι «πέραν της αλληλογραφίας που έχουμε ανταλλάξει με τις αρμόδιες αρχές του κράτους, έχουμε επίσης εγγράψει θέμα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου. Σκοπός είναι να κληθούν όλες οι αρμόδιες αρχές να τοποθετηθούν ως προς τις ενέργειες που έχουν κάνει προκειμένου να βεβαιωθούν ότι παρόμοιες πρακτικές από δικηγορικά ή ελεγκτικά γραφεία, οι οποίες εκθέτουν την Κύπρο διεθνώς, δεν θα επαναληφθούν».«Είναι σημαντικό να ελεγχθεί εάν ο εποπτικός έλεγχος που ασκείται είναι αποτελεσματικός. Να μας ενημερώσουν επίσης τι έχουν πράξει σε σχέση με τους εν Κύπρω συνεργάτες του Paul Manafort, είπε τέλος.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.