Η εφημερίδα «Νεολαία» στο 29ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ

Από το 29Ο Παγκύπριο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ δεν θα μπορούσε να λείπει η εφημερίδα «Νεολαία». Η εφημερίδα «Νεολαία» αποτελεί τη φωνή των νέων ανθρώπων, μαθητών, φοιτητών, εργαζόμενων – άνεργων. Μέσα από τις σελίδες της, προβάλλονται οι θέσεις της ΕΔΟΝ για την παιδεία, την υγεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη διεθνή πολιτική σκηνή.

Στόχος του περιπτέρου της εφημερίδας «Νεολαία» είναι να γνωρίσει ο κόσμος τη διαδρομή της εφημερίδας μας μέσα από τα χρόνια, την συνεισφορά της στην προβολή των μικρών και μεγάλων αγώνων της νέας γενιάς αλλά και τη σημασία που έχει σήμερα η διάδοση της. Στελέχη της ΕΔΟΝ θα πωλούν την εφημερίδα στο χώρο του φεστιβάλ και την ίδια στιγμή θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και ανανέωσης συνδρομητών της εφημερίδας.

Στο Περίπτερο της εφημερίδας «Νεολαία», οι νέοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τη συλλογική προσπάθεια των μελών της Οργάνωσης για τη δημιουργία της, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα:

• να ενημερωθούν για τη δουλειά που γίνεται από τα μέλη της ΕΔΟΝ κάθε μήνα για να κυκλοφορήσει η εφημερίδα,

• να συζητήσουν για το ρόλο και την παρέμβαση της ως πολιτικό έντυπο σε σειρά από ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά,

• να γνωρίσουν καλύτερα το πλούσιο περιεχόμενο της εφημερίδας, την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη δράση της ΕΔΟΝ, μέσα από έκθεση φωτογραφιών,

• να ενημερωθούν για την παρέμβαση της «Ν» στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή, στο περίπτερο της εφημερίδας θα διεξάγεται διαγωνισμός φωτογραφίας στον οποίο θα μπορεί να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες του φεστιβάλ.

Τέλος, τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ 7/7, θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα «Τα ΜΜΕ και ο ρόλος τους σε περιόδους κρίσης». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της μπουάτ και εισηγητής θα είναι ο Πάμπος Παπαγεωργίου, ακαδημαϊκός, πρώην βουλευτής ΑΚΕΛ.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου 6, 7 και 8 Ιουλίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είμαστε μαζί, εκεί που κτυπά η καρδιά της νεολαίας. Στο μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Το 29ο Παγκύπριο Φεστιβάλ έρχεται και θα γράψει τη δική του ιστορία!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy