“Η ενίσχυση της Προοδευτικής Κ.Φ. η μόνη επιλογή αντίστασης και διεκδίκησης”

“Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Κ.Φ. του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου. Έγινε αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, στην παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της παράταξης”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Προοδευτική Κ. Φ. ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Ανακοίνωση για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Κ.Φ. ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Κ.Φ. του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου. Έγινε αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά, στην παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της παράταξης.

Σήμερα, όπου ολόκληρη η κοινωνία και ιδιαίτερα οι φοιτητές δέχονται ολομέτωπη επίθεση από τις αντιλαϊκές πολιτικές της Κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, η ενίσχυση της Προοδευτικής Κ.Φ. αποτελεί τη μόνη επιλογή αντίστασης και διεκδίκησης για τους φοιτητές και τις οικογένειες τους.

Στη Γενική Συνέλευση, έγινε εκτενής πολιτική ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις από τον Κεντρικό Οργανωτικό του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ, συν. Βάκη Χαραλάμπους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Κυπριακό Πρόβλημα και τις δυσμενείς εξελίξεις λόγω των κακών χειρισμών του Προέδρου Αναστασιάδη, για τα τεκταινόμενα στον Συνεργατισμό αλλά και στην όξυνση των ιμπεριαλιστικών συγκρούσεων στη γύρω περιοχή της Συρίας.

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους τα στελέχη της παράταξης που αποφοιτούν τη φετινή χρονιά, με την ευχή για περαιτέρω προσφορά τους στην κοινωνία στη νέα αρχή της ζωής τους, με φάρο τα ιδανικά της Αριστεράς.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Προοδευτικής Κ.Φ. το οποίο στη συνέχεια εξέλεξε στη θέση του Προέδρου τον Ανδρέα Ιγνατίου και στις θέσεις των Κεντρικών Οργανωτικών τους Άγγελο Δημητρίου, Μαρία Κατσιαρή και Ξένιο Νέστορος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy