Η Eurobank Κύπρου γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια παρουσίας της στην Κύπρο

 

Την συμπλήρωση των 10 χρονών λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η Eurobank Κύπρου. Η Eurobank Κύπρου, άρχισε τις εργασίες της τον Αύγουστο του 2007, με την λειτουργία του πρώτου τραπεζικού κέντρου στη Λευκωσία. Σήμερα οι εργασίες της Τράπεζας, εκτελούνται μέσα από ένα δίκτυο οκτώ τραπεζικών κέντρων που λειτουργούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Λειτουργώντας με ένα διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο, σε σχέση με το υπόλοιπο τραπεζικό σύστημα, επικεντρώνει τη στρατηγική της στους τομείς των μεγάλων επιχειρήσεων, της διαχείρισης περιουσίας ιδιωτών, της τραπεζικής διεθνών εταιρειών και των κεφαλαιαγορών. Η Eurobank Κύπρου σημείωσε και συνεχίζει να σημειώνει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, επιδεικνύοντας υγιή επαναλαμβανόμενη κερδοφορία αλλά και ισχυρούς δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας και ρευστότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου, Μιχάλης Λούης, ανέφερε σχετικά: «Κατά τη διάρκεια των δέκα αυτών χρόνων, η Τράπεζα αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις διάφορες προκλήσεις, ξεπερνώντας με επιτυχία τη χειρότερη ίσως κρίση που βίωσε ο τραπεζικός τομέας, αλλά και η οικονομία της χώρας γενικότερα. Με σοβαρή και σκληρή δουλειά καταφέραμε να εδραιωθούμε στον τραπεζικό χάρτη της Κύπρου και να είμαστε σήμερα Τράπεζα πρώτης επιλογής στους τομείς δραστηριοποίησης μας».

Από την αρχή της λειτουργίας της, η Eurobank Κύπρου στηρίζει την κυπριακή οικονομία και τις βιώσιμες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, προωθεί τις παραγωγικές επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, ενώ συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου. Παράλληλα, στη βάση της ανάπτυξης των εργασιών της, η Τράπεζα συνεχώς δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, η Eurobank Κύπρου στα δέκα χρόνια λειτουργίας της βραβεύτηκε επανειλημμένα, από έγκυρα περιοδικά διεθνούς εμβέλιας, ως η καλύτερη  Τράπεζα ιδιωτικής τραπεζικής (BestPrivateBank) της Κύπρου αλλά και ως ο καλύτερος τραπεζικός οργανισμός της χώρας.

«Η επιτυχία της Τράπεζας», τόνισε ο κ. Λούης, «οφείλεται στις αξίες της, στις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της, στην ευελιξία, την ταχύτητα και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει. Πρωτίστως όμως, οφείλεται στους ανθρώπους της και στην άψογη διαχείριση σχέσεων και προκλήσεων, η οποία επιτυγχάνεται αφενός μέσα από μία βαθιά γνώση της αγοράς, και αφετέρου λόγω της αφοσίωσής τους στην κάλυψη των αναγκών των πελατών αλλά και στην ίδια την Τράπεζα».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy