“Οι εξελίξεις στο ΔΗΚΟ μας λυπούν αλλά ήταν αναμενόμενες”

Οι εξελίξεις στο ΔΗΚΟ μας λυπούν αλλά ήταν αναμενόμενες. Όταν μια ηγεσία λειτουργεί δογματικά, διχάζει αντί να συνενώνει, απορρίπτει αντί να συνθέτει, αυτά βρίσκει μπροστά της, αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού και πρώην στέλεχος του ΔΗΚΟ, Γιάννης Αρμεύτης.

Ο κ. Αρμεύτης πρόσθεσε επίσης πως το χειρότερο για τον Νικόλα Παπαδόπουλο είναι ότι στο Κυπριακό και ψηφοθηρικά δεν δίστασε να συνεργαστεί με το ΕΛΑΜ, πληγμα για την ιστορία και τις αρχές του ΔΗΚΟ, συνεργάζεται με κόμματα που επισημα απορρίπτουν την ΔΔΟ, εξαγγέλλει αλλαγή στρατηγικής και ρητορική που οδηγούν τις εξελίξεις στην οριστική διχοτόμηση. Η ευθύνη για διάσπαση του ΔΗΚΟ την φέρει αποκλειστικά η ηγεσία και ο πρόεδρος της, συμπλήρωσε.

Ανέφερε επίσης πως ο ίδιος προειδοποιούσε από τον Φεβρουάριο όταν και αποχώρησε από το ΔΗΚΟ, με αφορμή το ενωτικό δημοψήφισμα , αφού ο ίδιος υποστήριξε τις αρχές και τις θέσεις του ΔΗΚΟ με υπευθυνότητα και συνέπεια ενώ κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα, όπως τόνισε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy