Οι Γενικές ανοίγουν νέα σελίδα στην ασφάλιση οχημάτων στο www.gic.com.cy.

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα στο Γενικό κλάδο Ασφάλισης εδώ και δεκαετίες. Κοιτάζοντας πάντα μπροστά δημιουργούν συνεχώς ασφαλιστικά προϊόντα που να ικανοποιούν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του κοινού.

Σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, στο Ίδρυμα Κώστα & Ρίτας Σεβέρη, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ανακοίνωσαν ένα νέο τρόπο ασφάλισης οχήματος μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, www.gic.com.cy. Η διαδικτυακή πώληση απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών όπου η αγορά προϊόντων μέσω διαδικτύου είναι πλέον τρόπος ζωής.

Τα νέα διαδικτυακά προϊόντα ασφάλισης οχημάτων περιλαμβάνουν κάλυψη Έναντι Τρίτου και Περιεκτική κάλυψη. Τα δύο αυτά προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για το διαδίκτυο και διατίθενται σε ελκυστικές τιμές. Μέσα από μια απλή διαδικασία, ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο ασφαλιστικό σχέδιο και να ολοκληρώσει τη διαδικασία διαδικτυακά λαμβάνοντας όλα τα σχετικά έγγραφα μέσω E-mail.

Ουσιαστικά, με αυτήν την κίνηση οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου “εγκαινιάζουν” μια νέα σελίδα στην ασφάλιση. Σε ομιλία του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου Άριστος Στυλιανού ανέφερε ότι “η καινοτόμος διαδικτυακή μας πλατφόρμα, στο www.gic.com.cy, ανοίγει μια νέα σελίδα στην πορεία της Εταιρείας μας, η οποία επιβεβαιώνει τη συνεχή εξέλιξη των λειτουργιών μας και εκσυγχρονισμό της εξυπηρέτησης των καταναλωτών.” Ο νέος τρόπος αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιλογή και αγορά ασφαλειών αφού το www.gic.com.cy, όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού, θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα σχέδια ασφάλισης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy