Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών εξέλεξε το νέο ΔΣ

Στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Δημοκρατικών Αντιστασιακών, προχώρησε στις 8 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου..

Το νέο Δ.Σ, το οποίο θα καταρτιστεί σε σώμα εντός των επόμενων ημερών αποτελούν οι: Γρηγορίου Ρίκκος, Εμμανουήλ Τάκης, Θεοχάρους Αντρέας, Κυριάκου Νεόφυτος, Ξυνιστέρης Γιώργος, Πάρις Κουκλής, Πασιαρδής Χρυσόστομος, Σάββα Τάσος, Τσαγγάρης Νίκος, Φραντζής Πανίκος, Χαραλάμπους Βλαδίμηρος, Χαραλάμπους Χαράλαμπος, Χριστοδούλου Λουΐζα και Χριστοφόρου Σάββας.

Στη συνέλευση συμμετείχαν πέραν των 150 αντιστασιακών από όλες τις πόλεις, δηλώνοντας την αγωνιστικότητα τους για διατήρηση της μνήμης του αγώνα της αντίστασης και τη συνέχιση της προάσπισης των δημοκρατικών αρχών και αξιών που πρεσβεύει ο σύνδεσμος. Τη συνέλευση χαιρέτισε ο ήρωας της Αντίστασης, πάτερ Παπαλάζαρος Νεοφύτου και ο πρώην Υπουργός Υγείας, Δρ. Σταύρος Μαλάς. Ο απερχόμενος πρόεδρος του συνδέσμου, Ηλίας Κυριακίδης, στον απολογισμό του ανέλυσε τους αγώνες που διεξήγαγε ο σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy