Η Hyundai καθιερώνεται μόνιμα στην Ευρωπαϊκή οικονομία!

Στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο της Ευρώπης, η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundaiέρχεται να επιβεβαιώσει τη μεγάλη αξία της. Αυτό φανερώνει έρευνα της London Economic, που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Hyundai Motor έχει επιτύχει ρυθμούς ανάπτυξης κατά πολύ υψηλότερους από τον μέσο όρο, κατακτώντας σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με τίτλο “Τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη από την παρουσία της Hyundaiστην Ευρώπη”, η έρευνα υπογραμμίζει τους σταθερούς οικονομικούς δείκτες της εταιρείας. Φανερώνει ότι η Hyundai Motorέχει αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στο 3,3% και ο αριθμός αυτοκινήτων που έχει διατεθεί στην Ευρώπη ανέβηκε κατά 7,2% στη χρονιά που πέρασε.

Ακόμα, η Hyundai απασχολεί άμεσα ή έμμεσα 43.756 άτομα, ενώ συνολικά 205.655 άνθρωποι επωφελούνται της παρουσίας της Hyundaiστην Ευρώπη. Το 2016, το ποσό που η Εταιρεία πλήρωσε στις διάφορες κυβερνήσεις υπό μορφή φόρων ανήλθε στα 1.3 δισεκατομμύρια. Αυτό αφορά δασμούς και φόρο εισοδήματος, με αύξηση της τάξης του 49%, αφού από τα 870 εκατομμύρια ευρώ το ποσό ετοξεύθηκε στα 1.3 δισεκατομμύρια, ενισχύοντας την οικονομία στην περιοχή.

Επιπρόσθετα στην οικονομική επιτυχία, οι σχέσεις με τους διάφορους συνεργάτες της στην Ευρώπη είναι εξαιρετικής σημασίας για τη Hyundai. Οι στενές αυτές σχέσεις έχουν ενισχυθεί από την κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής στη Τσεχία, το 2008. Η γραμμή παραγωγής προμηθεύεται 84% των υλικών από τις χώρες της Ευρώπης και η δυνατότητα της ανέρχεται στα 350.000 αυτοκίνητα και 600.000 κιβώτια ταχυτήτων το χρόνο. Συνολικά η Hyundaiπαράγει στην Ευρώπη, με όλες τις μονάδες της, 550.000 αυτοκίνητα το χρόνο.

Σε δήλωση του, ο Thomas Schmid, Chief Operating Officer – Hyundai Motor Europe, ανέφερε σχετικά: “Ξεπεράσαμε αισίως τις 500.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη, τη χρονιά που πέρασε, με μια νέας γενιάς σειρά μοντέλων στην Ευρώπη.

Αυτό το πετύχαμε μέσα από ορθή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, φέρνοντας μεγάλα οφέλη στην περιοχή, όπως αναφέρει και η πρόσφατη έρευνα για την παρουσία μας στην Ευρώπη. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει και θα προχωρήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη σύμφωνα με τη στρατηγική μας, για τα χρόνια που ακολουθούν”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy