Η IronFX συνάπτει επιτυχώς συμφωνία επένδυσης ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων

Η IronFX συνάπτει επιτυχώς συμφωνία επένδυσης ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής με οικογενειακή επιχείρηση στρατηγικών επενδύσεων (Family Office).

Με αυτή την επένδυση η IronFX στοχεύει στην επέκταση των εργασιών της διεθνώς.

H IronFX (στο εξής η “Εταιρεία”) έχει συνάψει επιτυχώς συμφωνία επένδυσης ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής με οικογενειακή επιχείρηση στρατηγικών επενδύσεων (Family Office) της Μέσης Ανατολής η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μία σειρά χρηματοδοτήσεων για σκοπούς κεφαλαιουχικής ανάπτυξης.

Η IronFX στοχεύει στην επέκταση των εργασιών της με κάλυψη ευρέος  φάσματος αγορών και στη δημιουργία επιπρόσθετων Brands καθώς επίσης και στην απόκτηση υφιστάμενων Brands και επιχειρήσεων.  Σημειώνεται πως η αρχική επένδυση στην Εταιρεία έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Οι επιπρόσθετες επενδύσεις δυνάμει σειράς επενδυτικών χρηματοδοτήσεων αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επόμενων 12 μηνών αφού εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.
Σχολιάζοντας τα πιο πάνω, ο Μάρκος Κασιουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της IronFX ανέφερε τα εξής: «Τα τελευταία 8 χρόνια, η IronFX έχει καθιερωθεί ως ένα παγκόσμιο Brand και επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ξένου συναλλάγματος (FX)  εστιάζοντας στην ποιότητα των υπηρεσιών της, στο εύρος προηγμένων προϊόντων, στην άψογη εκτέλεση συναλλαγών και στην τοπική παρουσία σε κύριες αγορές. Είμαστε πλέον έτοιμοι να επεκτείνουμε την κεφαλαιουχική μας βάση και να πετύχουμε το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της Εταιρείας.
Η ικανότητα μας να προσελκύουμε αξιόλογες επενδύσεις από το εξωτερικό, σε συνάρτηση με την ποιότητα και φήμη των νέων διεθνών συνεργατών μας αποδεικνύει τα σημαντικά βήματα που σημείωσε η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και τη σημερινή θέση της στην αγορά και τις μελλοντικές προοπτικές της. Η σημαντική αυτή ξένη θεσμική επένδυση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στο Κυπριακό χρηματοοικονομικό σύστημα, στο οποίο εδρεύει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.  Το γεγονός αυτό τεκμηριώνει  ότι η Κύπρος συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα ευνοϊκών χρηματοοικονομικών και θεσμικών χαρακτηριστικών που την καθιστούν απαράμιλλο επενδυτικό προορισμό καθότι, μεταξύ άλλων, οι επενδυτικές εταιρείες υπόκεινται σε ένα ισχυρό και θεμιτό εποπτικό περιβάλλον.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε ένα τέτοιο θεσμικό επενδυτή ο οποίος μοιράζεται το όραμα μας για την εξέλιξη της ευρύτερης αγοράς επενδύσεων καθώς και την απαράμιλλη αξία μας σε αυτή την αγορά.  Η Εταιρεία στοχεύει στην διεύρυνση των συνεργασιών της, των Brands της, της σύνθεσης του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της (account management force), των γραφείων της, καθώς επίσης και στην περάτωση περαιτέρω λειτουργικών βελτιώσεων και αυτοματοποιήσεων που θα οδηγήσουν σε υψηλή ανάπτυξη.  Η IronFΧ θα αναζητήσει επίσης ευκαιρίες εξαγοράς επιχειρήσεων στον ευρύτερο τομέα παροχής υπηρεσιών FX.»

Σχετικά με την IronFX

Η IronFX είναι βραβευμένη παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών συναλλάγματος μέσω διαδικτύου, παρέχοντας 10 πλατφόρμες διαπραγμάτευσης και περισσότερους από 200 εμπορεύσιμους τίτλους σε Forex, Spot Metals, Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης, Μετοχές, Spot Δείκτες και Εμπορεύματα. Η IronFX εξυπηρετεί λιανικούς και θεσμικούς πελάτες σε περισσότερες από 180 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, παρέχοντας υποστήριξη σε περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες.
Οι πελάτες της IronFX μπορούν να επωφεληθούν από την κάλυψη που παρέχεται από μια από τις μεγαλύτερες και πιο ολοκληρωμένες παγκόσμιες ομάδες κάλυψης πελατών. Το βασισμένο στον πελάτη μοντέλο της IronFX, προσφέρει τις κορυφαίες λειτουργίες συναλλαγών μέσω των πλατφόρμων του, σε συνδυασμό με την ευρύτερη σειρά προϊόντων, με την καλύτερη τιμολόγηση και εκτέλεση. Η καθημερινή ενημέρωση των ειδήσεων της αγοράς καθώς και η έρευνα, προσφέρουν στους πελάτες πρόσβαση σε καλύτερες πληροφορίες και δεδομένα ώστε να λαμβάνουν εμπορικές αποφάσεις.
Ο όμιλος IronFX συμμορφώνεται με τα διεθνή κανονιστικά πρότυπα και οι διάφορες οντότητές του είναι εξουσιοδοτημένες και ρυθμιζόμενες από τις FCA (Ηνωμένο Βασίλειο), ASIC (Αυστραλία), FSB (Νότια Αφρική) και CySEC (Κύπρος).

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy