Η καινοτόμα σειρά ομιλιών «Life Changing Ideas» επιστρέφει!

Τέσσερις γκουρού του μάνατζμεντ και δύο διεθνούς φήμης προσωπικότητες έρχονται στην Κύπρο, στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου

Με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Global training, και με μεγάλο χορηγό την Ελληνική Τράπεζα, ο οικονομικός κόσμος της Κύπρου και όχι μόνο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να εμπνευστεί από διεθνούς εμβέλειας ομιλητές στα πλαίσια του «Life Changing Ideas».

To Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Global training και η Ελληνική Τράπεζα παρουσίασαν σε εκδήλωση, τη συνέχεια της καινοτόμας σειράς ομιλιών «Life Changing Ideas», στο πλαίσιο των οποίων θα φιλοξενηθούν έξι διακεκριμένοι στοχαστές, μάνατζερ και διασημότητες. «Θα μοιραστούν μαζί μας τις πιο σύγχρονες ιδέες και πρακτικές για την στρατηγική, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία στη ψηφιακή εποχή, και το νέο εργασιακό περιβάλλον», ανέφερε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Global training, Οδυσσέας Χριστοδούλου, επισήμανε πως το «Life Changing Ideas» επιστρέφει με μια νέα λίστα διακεκριμένων ομιλητών και προσωπικοτήτων, υπογραμμίζοντας πως «ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι μια υπόσχεση που υλοποιείτε, στην συνεχιζόμενη προσπάθεια μας να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες πρακτικές στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, οι οποίες πλέον καθορίζουν την παγκόσμια ατζέντα».

Ο κ.  Χριστοδούλου ευχαρίστησε τους χορηγούς που αγκάλιασαν και υποστηρίζουν το «Life Changing Ideas», και συγκεκριμένα τον μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη, Ελληνική Τράπεζα, καθώς επίσης και τους υπόλοιπους χορηγούς της σειράς ομιλιών, ΟΠΑΠ Κύπρου και Wargaming,και τη κάβα Spectus.

Από την πλευρά του, o Γενικός Διευθυντής (Διεύθυνση Επιχειρήσεων & Ασφαλειών) του ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, Φοίβος Στασσόπουλος, αφού ευχαρίστησε την Global training και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την εξαιρετική συνεργασία, επισήμανε πως ο όμιλος στηρίζει το «Life Changing Ideas» για δεύτερη χρονιά γιατί χρειάζονται νέες ιδέες, οι οποίες θα οδηγήσουν στην καινοτομία, στην αναγέννηση, και στην ανάπτυξη. «Πιστεύουμε ότι η προώθηση ενός οικοσυστήματος με την καινοτομία ως βάση του, είναι το κλειδί για οικονομική ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτές που προωθούν την οικονομία μας. Και η Ελληνική Τράπεζα, θέλει να διαδραματίσει ένα ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια, βοηθώντας την κυπριακή οικονομία στην πορεία της προς βιώσιμη ανάπτυξη, στηρίζοντας αναπτυξιακά έργα όπως το καζίνο, το Ντελ Μάρ στη Λεμεσό, τη μαρίνα της Αγίας Νάπας και το νέο κέντρο μαστού», κατέληξε.

Η συντονίστρια του “Life Changing Ideas”, Μάρω Φτελλέχα, ανέπτυξε εν συντομία τους στόχους της σειράς όπως: τη συμβολή στο κύκλο ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, και την έμπνευση της νέας γενιάς μάνατζερ. Επίσης, η σειρά αποσκοπεί στο να ενθαρρυνθούν και να τολμήσουν αλλαγές οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που δοκιμάζονται από άγονα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. «Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, φοιτητές, και μέλη διοικήσεων», πρόσθεσε.

Η κ. Φτελλέχα παρουσίασε τους εκλεκτούς ομιλητές της σειράς, που περιλαμβάνουν ηχηρά ονόματα όπως: τον Πάνο Παναγή (Κύπριο επιχειρηματία και διευθυντή του Institute of Creative Entrepreneurship του Πανεπιστημίου Berklee), τον Simon Majumdar (διάσημο σεφ και κριτή του Iron Chef USA), τον Jerry Prochazka (Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Wargaming), τον Peter Hinssen (συγγραφέα, σύμβουλο και διεθνή ομιλητή σε θέματα ψηφιακής καινοτομίας), και τον πρώην άσσο της Manchester United, Rio Ferdinard.

Το “Life Changing Ideas” παρουσιάζει τον πρώτο ομιλητή, καθηγητή στρατηγικής του London Business School, Μιχάλη Ιακωβίδη, στις 12 Οκτωβρίου, στο Cine Studio του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας. Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cyή στο τηλέφωνο 77778030.

Michael Jacobites PICTURE 3

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy