Η Κύπρος στον παγκόσμιο χάρτη προσφοράς εξειδικευμένης εκπαίδευσης πιλότων

Συνεργασία μεταξύ της Κυπριακής εταιρείας C.A. Aviation Management και της Ολλανδικής εταιρείας Avion επιτεύχθηκε στο 1ο Συμπόσιο Αεροπλοΐας Κύπρου, για την προμήθεια τελευταίας τεχνολογίας προσομοιωτή πτήσεων για αεροπλάνα Airbus Α320, γεγονός που θα τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της προσφοράς εξειδικευμένης  και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης πιλότων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το 1ο Συμπόσιο Αεροπλοΐας Κύπρου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λάρνακα στις 17/5/2018, με διεθνούς κύρους ομιλητές και με συμμετοχή άνω των 100 συνέδρων από όλους σχεδόν τους τομείς της αεροπλοΐας.

Η έλευση του προσομοιωτή πτήσεων στην Κύπρο, αναφέρεται, είναι εξαιρετικής σημασίας γιατί θα ανοίξει το δρόμο για νέες επενδύσεις στον τομέα της αεροπλοΐας και θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες που γίνονται στο να καταστεί η χώρα ως ένας σημαντικός πυλώνας της αεροπλοΐας στην ευρύτερη περιοχή, με πάρα πολλά οφέλη για την οικονομία της Κύπρου.

Ανάμεσα στους κύριους ομιλητές του ήταν και η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, η οποία εξέφρασε την προθυμία του Υπουργείου της να συμβάλει ώστε η Κύπρος να καταστεί ένας σύγχρονος κόμβος αεροπλοΐας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy