H Ryanair εκπροσωπείται απο το γραφείο Αναστασιάδη

Η Κυβέρνηση συζητά για τις Κυπριακές Αερογραμμές με τη Ryanair, η οποία προσφέρει μόλις χίλια ευρώ το χρόνο για το όνομα και το σήμα της εταιρείας και ένα εκατομμύριο για τα περιουσιακά της στοιχεία, ενώ απέρριψε, για παράδειγμα, προσφορά της Vostok που έδινε το πιο ψηλό ποσό, €65 εκατ. και ήθελε να αγοράσει μετοχές της εταιρείας με αύξηση κεφαλαίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αυτό αποκαλύπτουν τα έγγραφα της KPMG, του ελεγκτικού οίκου που διαχειρίζεται εκ μέρους της Κυβέρνησης και των Κυπριακών Αερογραμμών την όλη διαδικασία.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της KPMG, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την Ryanair είναι το «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεργάτες», στο οποίο εργάζονται οι θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας και κατέχουν το 50% των μετοχών.

Σημειώνεται ότι, στην πρόσφατη συνεδρία της Βουλής, στην παρουσία των υπουργών Οικονομικών και Συγκοινωνιών, της Γενικής Λογίστριας, του επικεφαλής της KPMG και άλλων εμπλεκόμενων, βουλευτές του ΑΚΕΛ είχαν ρωτήσει για τον νομικό εκπρόσωπο της Ryanair, και η απάντηση αφορούσε άλλο όνομα και όχι το «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεργάτες» που αναφέρεται στα έγγραφα αξιολόγησης της KPMG, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy