Η LIDL ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

370

Με έναν ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο γιόρτασε την Παγκόσμια μέρα καταναλωτή 15 Μαρτίου, η Lidl Cyprus σε δέκα διαφορετικά καταστήματα της.

Όσοι τυχεροί πελάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα της Λακατάμιας, Λατσιών, Παλλουριώτισσας, Στρόβολου, Αραδίππου, Μεδούσης, Παραλίμνι, Μουταγιάκκα, Ρούζβελτ ή Αγ. Παύλο στην Πάφο 09:00 – 12:00, ενημερώθηκαν με ένα διασκεδαστικό τρόπο απαντώντας σε 3 πολύ εύκολες ερωτήσεις ενός κουίζ, για τη νέα μας καμπάνια #kaneisallos, αλλά και για τα προϊόντα που φέρουν την κοινωνική και περιβαλλοντική πιστοποίηση. Το αποτέλεσμα άκρως διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ενημερωτικό, χάρισε χαμόγελα και μικρές εκπλήξεις σε όσους έλαβαν μέρος.

Γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να γίνει Lidl. Γιατί η Lidl επιλέγει με πολύ αυστηρά κριτήρια ποια προϊόντα θα μπουν στα καταστήματα της και γιατί κανένας άλλος δεν είναι τόσο σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει πραγματική φρεσκάδα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
www.youtube.com/user/lidlcyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.instagram.com/lidl_cyprus/

https://www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

Snapchat: lidlcyprus

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.