Η μητέρα του Καλοψιδιώτη κατηγορεί τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας για “κατάχρηση εξουσίας”

Η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη, Κούλλα Θεοφάνους, με νέα επιστολή  κατηγορεί τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας πως «όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα».

Διαβάστε εδώ την 1η επιστολή

Αυτούσια η απαντητική επιστολή της κας Κούλας Θεοφάνους
Δεν υπάρχουν  παράνομες  επεμβάσεις  Κύριε  Γιάννη Καρούσο , είμαι θέσμια  ενοικιάστρια  και αυτό αποδεικνύεται από τα ίδια τα έγγραφα του Δήμου Αγίας  Νάπας.
Δεν υπάρχουν παράνομες καταστάσεις  και αυτά που ισχυρίζεστε  είναι όλα ψέματα . Ξεχνάτε ότι παραχωρούσατε άδειες λειτουργίες στο υποστατικό μου από το 1994  μέχρι το 2014  , όταν ξαφνικά αδικαιολόγητα και χωρίς καμία δικαιολογία δεν τις παραχωρείται ,διότι  θέλετε να με εξαναγκάσετε να  παραδώσω  το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ πίσω.
Για ποια νομιμότητα μιλάτε  Κύριε  Καρούσο  την στιγμή που ετοιμάσετε παράνομα  έγγραφα , χωρίς έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου , χωρίς έγκριση από τον αρμόδιο Υπουργό , παραποιήσετε την συμφωνία μίσθωσης που ενώ την  ετοιμάσετε τον Ιούλη του 2016 , παραποιήσετε την ημερομηνία της και βάλατε ημερομηνία  16/12/2014, σε συνεννόηση με τη Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας –Αμμοχώστου.
Έχετε διαπράξει σοβαρά Ποινικά Αδικήματα Κύριε Γιάννη Καρούσο και  χρησιμοποιήσατε πλαστογραφημένα    έγγραφα  ενώπιον  του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για να εξασφαλίσετε Διάταγμα για να σας παραδώσω το  ΚΑΦΕΝΕΙΟ μου στο οποίο επένδυσα περισσότερα από €500.000.
Έχετε μεθύσει από την εξουσία Κύριε Γιάννη Καρούσο και πίσω από τις πλάτες  του Δημοτικού Συμβουλίου ,  με κατάχρηση εξουσίας ετοιμάσετε μόνοι σας έγγραφα για να καταδολιεύσετε τα νόμιμα δικαιώματα μου ως Θέσμιας Ενοικιάστριας . Γνωρίζετε Κύριε Γιάννη Καρούσο  ότι έχετε διαπράξει  Ποινικά Αδικήματα και με την καταγγελία μου στο  Αρχηγείο Αστυνομίας σύντομα θα λάμψει η αλήθεια ενώπιον του Δικαστηρίου που θα κληθείτε  να λογοδοτήσετε.
Τα έγγραφα και η μαρτυρία που υπάρχει δεν σας καλύπτει και μην προβαίνετε σε δηλώσεις ότι εξυπηρετείται   τάχατες την νομιμότητα. Θέλετε να μου αρπάξετε το Καφενείο μου,  που το κατέχω ως θέσμια Ενοικιάστρια ,   με κατάχρηση εξουσία ,  χρησιμοποιώντας παράνομα και αθέμιτα μέσα . Αυτή είναι η αλήθεια , δεν θα επεκταθώ περισσότερο , διότι το θέμα είναι με καταγγελία μου ενώπιον του ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ και δηλώνω ότι έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στο ΤΑΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ και στην Αδέκαστη Κυπριακή Δικαιοσύνη ,  που δεν λογαριάζει αξιώματα και επώνυμους .

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy