Η ΟΠΑΠ Κύπρου στο πλευρό της ΕΑΚ

Τη στήριξή της προς την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) επανέλαβε η ΟΠΑΠ Κύπρου. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Απριλίου, παρουσία του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη, του μέλους του Συμβουλίου της ΟΠΑΠ κ. Ισίδωρου Μαρκίδη, του Σ. Μεσαρίτη υπεύθυνου πρακτορείων της ΟΠΑΠ, του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, της νέας Γ.Δ. του ΚΟΑ κα. Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη καθώς και μελών της ΕΑΚ, έγινε η παράδοση της ετήσιας χορηγίας της ΟΠΑΠ στην ΕΑΚ ενώ οι αθλητικοί συντάκτες απένειμαν στην ΟΠΑΠ αναμνηστική συμβολική πλακέτα.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΚ κ. Παναγιώτης Φελλούκας ευχαρίστησε της ΟΠΑΠ Κύπρου για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στην Οργάνωση, αλλά και για τη συνέπειά της, καθώς η στήριξη αυτή παρέχεται αδιάλειπτα από το 1993. Στη συνέχεια ανέφερε πως και ο ίδιος αλλά και τα μέλη της ΕΑΚ εκτιμούν βαθύτατα την όλη τη προσφορά της ΟΠΑΠ στον Αθλητικό και στην Κοινωνία και ευχήθηκε όπως η ΟΠΑΠ συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα την θετική παρουσία της στην Κύπρο με αυξημένο κύκλο εργασιών προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας στο σύνολο της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης χαρακτήρισε ως αγαστή και εξαιρετική την πολύχρονη σχέση της ΟΠΑΠ Κύπρου με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και υποσχέθηκε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα παραμείνει ισχυρός σύμμαχος της κοινωνίας, της ΕΑΚ και του αθλητισμού, όπως κάνει από το 1969, άλλωστε. Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο των Κύπριων αθλητικογράφων και κατανοώντας τη σημαντική θέση της ΕΑΚ ως μέρος του κυπριακού αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου έχει επιλέξει να είναι εδώ και χρόνια ένας από τους δυνατούς και συνεπείς χορηγούς της ΕΑΚ. Η στήριξη αυτή είναι ευθυγραμμισμένη, άλλωστε, με τη φιλοσοφία λειτουργίας και δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία υπαγορεύει την ενίσχυση της δημιουργίας προτύπων στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.