Οι οργανωμένοι ασθενείς χαιρετίζουν τις αποφάσεις για ΓεΣΥ

Οι οργανωμένοι ασθενείς χαιρετίζουν τις αποφάσεις που λήφθηκαν στη σύσκεψη του Προεδρικού και συγχαίρουν τα πολιτικά κόμματα για την απόφασή τους να θέσουν την υγεία σε πρώτο πλάνο.

«Επιτέλους, επικράτησε κλίμα συναίνεσης στη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων η οποία αφορούσε την άμεση εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στη δημόσια υγεία. Για πρώτη φορά ταυτίζονται οι απόψεις των πολιτικών κομμάτων με μοναδικό στόχο την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου υγείας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ).

Και τονίζει πως σε ό,τι αφορά τις θέσεις του κινήματος των ασθενών αυτές έχουν υιοθετηθεί και συμπεριλαμβάνονται στις έξι βασικές αρχές που έχουν συμφωνηθεί.

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων θεωρεί ότι έχει αρχίσει μια νέα περίοδος στον τομέα της υγείας, σημειώνει ωστόσο πως απαιτείται από όλους σκληρή δουλειά για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

«Γι’ αυτό και το οργανωμένο κίνημα των ασθενών δηλώνει δημοσίως έτοιμο να προσφέρει τη βοήθεια και την άποψη του όποτε του ζητηθεί, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι θα επαγρυπνεί, παρακολουθεί και ελέγχει την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, έχοντας μοναδική έγνοια τον ασθενή» προσθέτει.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy