Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Χορηγός Διαδρομής στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018

Πιστή στη διαχρονική της αρχή να στηρίζει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις οι οποίες προβάλλουν την Κύπρο, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετέχει και χορηγεί με ποικίλες δράσεις τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018, μέσα από τα έσοδα του οποίου ενισχύεται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η οποία ταύτισε το όνομά της με τον Μαραθώνιο της Λεμεσού, είναι Race Sponsor (Χορηγός Διαδρομής) στον αγώνα Petrolina 10km Energy Race, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 ενώ είναι και χορηγός της Petrolina Energy Day, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στο Sponsor’s Village (στην πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού). Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Στην Petrolina Energy Day θα υπάρχει διασκέδαση με μουσική από DJ, θα παρέχονται δωρεάν διατροφικές συμβουλές στο κοινό από ειδικούς, θα παρουσιαστούν προγράμματα fitness με τη συμμετοχή του κοινού, ενώ η ακαδημία νεαρών αθλητών του ΓΣΟ θα έχει δραστηριότητες για παιδιά και άλλες εκπλήξεις.

H Petrolina 10km Energy Race είναι μια από τις δημοφιλέστερες διαδρομές του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Απευθύνεται σε όσους δεν είναι έτοιμοι να τρέξουν μαραθώνιο ή ημιμαραθώνιο και σε αρχάριους δρομείς. Πρόκειται για μια ευχάριστη, εύκολη διαδρομή δέκα χιλιομέτρων, σε ίσιο δρόμο.
Φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο της προώθησης της ομαδικότητας και του εθελοντισμού, στηρίζει τη συμμετοχή της ομάδας του προσωπικού της, την Petrolina Energy Team, στον Εταιρικό Δρόμο Primetel 5χλμ το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy