Η Πρέμιερ Λιγκ είναι και πάλι εδώ!

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι και πάλι εδώ! Είναι η μέρα που και ν’ ακούσεις το «καλό χειμώνα», δεν θα σε πειράξει καθόλου γιατί το μαγικό πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι! Το «Ολντ Τράφορντ» κάνει την πρώτη σέντρα της χρονιάς με τη Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την Τότεναμ. Διαβάστε για τα σημερινά παιχνίδια της πρεμιέρας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», ενισχυμένοι με τους Ντεπάι, Σβαϊνστάιγκερ, Σνάιντερλιν και Ρομέρο, ακόμα πιο δουλεμένοι από τον Λουίς Φαν Χάαλ το φετινό καλοκαίρι και με ανανεώσεις συμβολαίων στις κατάλληλες μονάδες του ρόστερ, θέλουν να… επαναλάβουν την περσινή πρεμιέρα, όπου έφτασαν στο 3-0 επί της Τότεναμ. Φέτος φιλοξενούν ξανά τα «σπιρούνια» του Μαουρίνιο Ποκετίνο που ασχολήθηκε περισσότερο με τις … αποδεσμεύσεις παικτών που δεν πρόσφεραν και την εκκαθάριση που χρειαζόταν να γίνει από τις αποτυχημένες επιλογές του 2013.

Η απόκτηση του Τόμπι Αλντερβάιρελντ δίνει εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν, ενώ επίσης και η προσθήκη του Κίεραν Τρίπιερ μπορεί να βοηθήσει. Εξαιρετικό το τελευταίο δείγμα γραφής με τη νίκη (2-0) επί της Μίλαν σε φιλικό ματς στο Μόναχο, αν αποκτηθεί και ο Όστιν θα έχει σημειωθεί μεγάλη βελτίωση.

Η πρωταθλήτρια Τσέλσι υποδέχεται τη Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την επομένη της αναμενόμενης ανανέωσης του συμβολαίου του Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι το 2019. Οι «μπλε», μπορεί να μην πανηγύρισαν νίκες στα φιλικά ματς προετοιμασίας (επικράτησαν των Μπαρτσελόνα και Παρί στα πέναλτι), όμως ο «special one» δεν εξέφραζε καμία ανησυχία και ξεκαθάρισε την άποψή του για τα φιλικά ματς του καλοκαιριού, υποστηρίζοντας συνεχώς ότι αυτά που μετράνε, είναι τα επίσημα παιχνίδια.

Η Σουόνσι, από την πλευρά της, συνεχίζει με τον αξιόπιστο και σοβαρό ποδοσφαιράνθρωπο, Γκάρι Μονκ στον πάγκο της, πήρε τον Έντερ από τη Μπράγκα για την επίθεση, «έδεσε» τον Σέλβεϊ, ανανέωσε το συμβόλαιο του Φαμπιάνσκι και δεν ενοχλεί καθόλου η αποχώρηση του Μίτσου.

Στα ματς του… κυρίως μενού της ημέρας (17:00), η νεοφώτιστη Μπόρνμουθ φιλοξενεί την Άστον Βίλα, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές και πολλές προσθήκες στο ρόστερ της ευελπιστεί να καταφέρει να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο που θα δείξει ικανό να σταθεί επάξια στο επίπεδο της Πρέμιερ. Οι «χωριάτες» έχασαν τους Ντελφ, Βέιμαν και Μπεντεκέ, πήραν Μίκα Ρίτσαρντς για την άμυνα, τον Βερετούτ από τη Νάντ για τη μεσαία γραμμή και τον Τζόρνταν Αγιού για την επίθεση.

Η Λέστερ που με εκπληκτικό φινάλε την περσινή σεζόν παρέμεινε δικαιότατα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει πλέον τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο και φιλοξενεί σήμερα τη Σάντερλαντ του Ντικ Άντβοκατ που έμεινε τελικά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Ολοκληρώνοντας, η Έβερτον, μετά τα χαρμόσυνα με την ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς αντιμετωπίζει στο «Γκούντισον Παρκ» τη νεοφώτιστη Γουότφορντ του Κίκε Φλόρες και των αξιοσημείωτων και ποιοτικών προσθηκών στο έμψυχο δυναμικό.
Σάββατο

14.45 Γιουνάιτεντ-Τότεναμ
17.00 Εβερτον-Γουότφορντ
17.00 Λέστερ- Σάντερλαντ
17.00 Μπόρνμουθ-Βιλλα
17.00 Νόριτς – Κρύσταλ Π.
19.30 Τσέλσι- Σουάνσι

Κυριακή

15.30 Νιούκαστλ- Σαουθάμπτον
15.30 Αρσεναλ- Γ.Χαμ
18.30 Στόουκ- Λίβερπουλ
Δευτέρα
22.00 Γ. Μπρομ.-Σίτυ

England365.gr

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy