Η θέση του Άντη Λόππα για την Αλκή Λάρνακας

Η ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Αλκή, η οποία το ερχόμενο Σάββατο θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της, ο οποίος καλείται να βρεθεί στο γήπεδο και να δώσει στους ποδοσφαιριστές το χειροκρότημα που τους αξίζει για την προσπάθεια που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Η Αλκή έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και η κατάκτηση του τίτλου επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που έγινε από όλους όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Αλκής βρέθηκε στην εκπομπή του Σούπερ σπορ Fm «Όλα Μάλε» και συζήτησε για πολλά θέματα με τον Κώστα Μαλέκκο και τον Μιχάλη Παπαγεωργίου.

Ο Άντης Λόππας επέρριψε ευθύνη στον Νίκο Λίλλη για την κατάσταση στην οποία επήλθε η Αλκή Λάρνακας, λέγοντας πως μπορεί αυτά τα λάθη να μην έγιναν σκόπιμα, αλλά η ομάδα έφτασε στη διάλυση και αυτό απογοήτευσε τον κόσμο της ομάδας και όχι μόνον.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με το ΘΟΙ, θα απονεμηθεί στην Αλκή ο τίτλος του πρωταθλήματος, ενώ ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο έχει ξεκινήσει με τη διοίκηση να αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy