Οι τιμές στον Γρίβα δεν είναι ιδιωτική υπόθεση

1201

Άκουγα χθες το πρωί την ανάλυση της Ελένης Θεοχάρους σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για το θέμα με το μνημείο των φασιστών στον Γρίβα.

Μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι το κόμμα της είναι ένα μικρό κόμμα και δεν μπορούσε να ελέγξει πότε θα ερχόταν η απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ισχυρίστηκε ότι οι λόγοι που το έφεραν τώρα είναι οι εκλογές.

«Το έφεραν για να συσπειρώσουν τον Συναγερμό», ανέφερε. Θα συμφωνήσουμε με την κα Θεοχάρους, είναι κάτι που το επισημάναμε κι εμείς.

Άλλωστε είναι γνωστοί οι καυγάδες ΔΗΣΥ-Αληλεγγύης στα μνημόσυνα για το ποιος θα μοιράζει πιστοποιητικά πατριωτισμού.

Δεν μπορεί όμως να λέγεται ότι η αντίδραση δημοκρατικών ανθρώπων για τις τιμές στον ολετήρα της Κύπρου γίνονται απλά για να συσπειρώνεται το ΑΚΕΛ.

Δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να θεωρούνται τα μνημεία στον Γρίβα «ως ένα μέρος των υπόλοιπων μνημείων» ή χειρότερα «ιδιωτική υπόθεση». Εκτός κι αν παραδεχόμαστε ότι έχουμε ένα κράτος τόσο ανώμαλο, που γουστάρει να τιμά αυτούς που έφεραν την Τουρκία στην Κύπρο…Μαινόμενος

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

416

179

169

349