Υιοθέτησαν γορίλα και σήμερα δεν χωράνε στο σπίτι

Η Digit ζει εδώ και 18 χρόνια στο σπίτι μιας οικογένειας από τη Γαλλία και σήμερα η σωματική της διάπλαση ξεπερνά κατά πολύ αυτή που είχαν φανταστεί οι ιδιοκτήτες της (Pics)

Ένα ζευγάρι Γάλλων υιοθέτησε πριν από 18 χρόνια ένα χαριτωμένο μωρό γορίλα, την Digit. Οι δυο τους το μεγάλωσαν και το φρόντισαν για 18 ολόκληρα χρόνια σαν να ήταν παιδί τους.

AdTech Ad

 

 

Ο καιρός, όμως, περνούσε και η Digit μεγάλωνε μέρα με τη μέρα και εκπαιδεύονταν από τους θετούς της “γονείς”.

Όσο ήταν μικρή η Digit χρειαζόταν βοήθεια από τους γονείς για να καλύψει τις καθημερινές της ανάγκες , καθώς δεν ήταν εύκολο για εκείνη να ζει μέσα σ΄ένα σπίτι.

 

 

Τώρα που είναι, πλέον, 18 ετών είναι περισσότερο ανεξάρτητη, καθώς χρειάζεται όλο και λιγότερο βοήθεια, δηλώνουν οι θετοί της γονείς.

“Όταν ήταν πιο μικρή ήταν αδύνατο να την αφήνουμε με άλλους ανθρώπους. Όχι επειδή είχε επιθετική συμπεριφορά, αλλά γιατί αναστατώνονταν όταν μας αποχωριζόταν”, αναφέρει η κα. Thivillion.

 

 

“Δεν έχουμε βγει ή πάει διακοπές εδώ και 19 χρόνια’ τονίζουν οι ιδιοκτήτες της, οι οποίοι έχουν έναν ιδιωτικό ζωολογικό κήπο, στον οποίο φιλοξενούν ζώα που έχουν διασώσει από τσίρκο και ζωολογικούς κήπους.

 

news247.gr
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy