Ικανοποιημένος με ΘΟΚ ο Καδής

Στα πλαίσια της ανασκόπησης του έργου των οργανισμών, που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καδής επισκέφθηκε χθες το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Σύμφωνα με σημερινή επίσημη ανακοίνωση, ο Υπουργός Παιδείας χαιρέτισε το έργο που επιτελείται στον ΘΟΚ και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ποιότητα του θεατρικού έργου που παράγεται τον τελευταίο χρόνο στον τόπο μας.

Συζήτησε, επίσης, τα μέτρα που δρομολογούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού για την αναδιάρθρωσή και τον εκσυγχρονισμό του.

Ο κ. Καδής υπογράμμισε την ανάγκη όλες οι δραστηριότητες του Οργανισμού να διέπονται από διαφάνεια και αξιοκρατία και να εντάσσονται στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, τονίζοντας ότι η υιοθέτηση αυτής της πρακτικής αποτελεί για την Κυβέρνηση ύψιστη προτεραιότητα.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ, Γιάννης Τουμαζής, προέβη σε μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων της πρώτης χρονιάς της θητείας του Συμβουλίου.

Ανέπτυξε τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει και τις τομές που άρχισαν να υλοποιούνται για εξορθολογισμό των δομών του ΘΟΚ.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσίασαν τις προτεραιότητες και τα σχέδια του Οργανισμού για την ανάπτυξη του θεάτρου στην Κύπρο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy