Οικολόγοι: Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο κ. Αναστασιάδης;

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο κ. Αναστασιάδης ειρωνευόμενος τη κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου για να υπερασπιστεί τις τράπεζες διερωτώνται οι οικολόγοι για την αναφορά του Προέδρου για τα «λεφτά της μαμάς» του Νικόλα Παπαδόπουλου; 
 
Σε μια ακόμη άκαιρη και προσβλητική  δήλωση προέβη ο κ. Αναστασιάδης τοποθετούμενος σε ερώτηση για τις δικές του προτάσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε απάντηση  στο σχέδιο που προτείνει ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, δήλωσε ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα,  όπως ο ανθυποψήφιος του “με τα λεφτά της μαμάς”.. (εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ). 
 
Σε πρώτη φάση η ειρωνεία του δείχνει ότι δεν έχει να προτείνει και να κάνει κάτι για την ωρολογιακή βόμβα που απειλεί την οικονομία μας. Δεν είχε και δεν πρότεινε εξάλλου κάτι τα προηγούμενα πέντε χρόνια θα το έκανε τώρα που μόνο η ψήφος τον ενδιαφέρει.
 
Όμως άλλο δεν βάζω τα χέρια «επί των τύπων των ήλων»  και άλλο να ειρωνεύομαι την μητέρα του ανθυποψήφιου σου. Πριν λίγες μέρες ο ίδιος πάλι Αναστασιάδης ενέπλεξε τον εκλιπόντα πατέρα του ανθηποψήφιου το αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλου.
 
Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, δεν μπορεί ο κ. Αναστασιάδης να συμπεριφέρεται με αυτό τον χυδαίο τρόπο κι από την άλλη να επικαλείται την πολιτική ηθική όταν πρόκειται για τα δικά του προσωπικά θέματα. 
 
Αν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο και έχει την δυνατότητα ο κ. Παπαδόπουλος να λύσει αυτό το θέμα “με τα λεφτά της μαμάς του” τότε σίγουρα θα είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη μας ιστορία όπου πολιτικός δεν θα ασχοληθεί πως θα πάρει αλλά θα δώσει από την προσωπική του περιουσία στον λαό. Ο κ. Αναστασιάδης για παράδειγμα στα πέντε χρονιά της προεδρίας του έκανε ακριβώς το αντίθετο κάνοντας πλούσιους συμπεθέρους, κόρες, γαμπρούς και επαγγελματικούς συνεργάτες. 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy