Ημέρα χωρίς παντελόνι

465

Πώς θα σας φαινότανε αν ένα πρωινό πηγαίνοντας προς τη δουλειά συναντούσατε μία ομάδα νεαρών να κυκλοφορούν χωρίς παντελόνια ή φούστες, αλλά μόνο με τα εσώρουχα από τη μέση και κάτω; Δεν σας κάνουμε πλάκα.

Χθες ήταν η παγκόσμια ημέρα χωρίς παντελόνι, η οποία γιορτάστηκε με κάθε… τιμή στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο και το Τόκιο. Είναι ένα έθιμο που ξεκίνησε από το 2002 και το οποίο φαίνεται να εξαπλώνεται ραγδαία.

Πολλοί πολίτες κυρίως νεαρής ηλικίας έβγαλαν τα παντελόνια τους και κυκλοφορούσαν μόνο με τα εσώρουχα. Σημειώστε λοιπόν την ημερομηνία (10 Ιανουαρίου) γιατί πολύ πιθανό του χρόνου να το δούμε και στην Κύπρο το νέο περίεργο «έθιμο».

Να σημειώσουμε ότι ο ακριβής τίτλος του εθίμου είναι «Ημέρα Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό». Αλλά επειδή στην Κύπρο δεν έχουμε μετρό, μάλλον θα αλλάξει το σημείο αναφοράς. Επίσης, να σημειώσουμε ότι χθες η θερμοκρασία έπεσε μέχρι και τον 1 βαθμό Κελσίου. Συνεπώς ας το έχουν και αυτό υπόψιν όσοι το σκέφτονται.ΚΑΖ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

240

200