Ινδία: Αποκεφάλισαν 4χρονη σε τελετή μαγείας

Για την θανάτωση και τον αποκεφαλισμό της 4χρονης Sunu Godba καταζητούνται από τις αστυνομικές αρχές δυο μάγοι – γιατροί στο χωριό Ασάμ της Ινδίας.Η σορός της μικρούλας, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 24 Οκτωβρίου, εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές σε δασική περιοχή, με κομμένο το κεφάλι της καθώς και τα άλλα μέλη του σώματός της, γεγονός που κάνει την αστυνομία να είναι σίγουρη πως η μικρή θυσιάστηκε σε τελετή μαγείας.

Τώρα η αστυνομία αναζητεί τους δυο μάγους- γιατρούς οι οποίοι είχαν προσληφθεί από τον γείτονα της 4χρονης, τον Hanuman Bhumi ώστε να εντοπίσουν το χαμένο κινητό της κόρη του.

Η αστυνομία θεωρεί πως οι δυο μαγοι-γιατροί απήγαγαν και σκότωσαν με βάρνβαρο τρόπο την 4χρονη λόγω του ότι μέρος της τελετής που ακολούθησαν δεν… εγινε με τον σωστό τρόπο.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο γείτονάς μου που αγαπούσε την κόρη μου σαν θείος της, μπορούσε να τη σκοτώσει γιατί είναι άπληστος» δήλωσε στην αστυνομία και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πατέρας της άτυχης μικρούλας.

«Είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό της κόρης μας. Ήταν ένα αθώο παιδί και δεν της άξιζε αυτός ο επώδυνος θάνατος. Είμαστε συντετριμμένοι» είπε ο πατέρας.

«Όταν ψάξαμε το σημείο το θέαμα που αντικρίσαμε ήταν αποκτουρστηκό. Το κεφάλι της μικρής βρίσκονταν δίπλα στο σώμα της και είχαν διασκορπίσει εδώ και εκεί τα χέρια και τα πόδια της. Μετά από την ιατροδικαστική εξέταση αποδείχθηκε πως ήταν το σώμα της μικρής» δήλωσε στον τύπο ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας Phunka και συνέχισε:

«Πιστεύουμε πως πρόκειται για ανθρωποθυσία. Την υποψία μας ενισχύει το γεγονός πως έγινε μια ειδική προσευχή στο σπίτι του  Hanuman Bhumi ώστε να βρεθεί το χαμένο κινητό.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy