“Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε για την ανατροπή…”

Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη αλλά και το ντέρμπι τίτλου την προσεχή Κυριακή στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά: «Μας περιμένει ένα δύσκολο έργο. Είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Αν τα καταφέρουμε ή όχι θα είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας. Το 2-0 είναι μια ασπίδα προστασίας αλλά υπάρχει το πρόσφατο αποτέλεσμα στην Αρένα (χθες) δείχνει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται αδύνατο. Αν έμπαινε το γκολ του Τολεμές δεν ξέρω πόσο θα ήταν το μυαλό στον επαναληπτικό. Αυτά είναι λίγο υποκειμενικά. Αν ο Φαρίας έκανε το 2-1 στο 86ο λεπτό στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου τότε θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα. Ναι μιλάμε για το τελικό σκορ αλλά κοιτάζοντας την εικόνα των παιχνιδιών είναι διαφορετικό».

Μπορεί να γίνει η ανατροπή με την ΑΕΚ; «Ότι μπορεί μπορεί αλλά ότι είναι δύσκολο είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε με όση ενέργεια έχουμε. Θα διαχειριστούμε αυτή την βδομάδα και θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο απ΄ ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή αυτή την διαχείριση να την εκμεταλλευτούμε».

 Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Πιστεύουμε πως το γήπεδο θα γνωρίσει την μεγαλύτερη προσέλευση. Το κατάμεστο δυστυχώς, μακάρι να μπορούσαμε να κυριολεκτούσαμε σε αυτή την έννοια. Εγώ δεν θυμάμαι σε αγώνα πρωταθλήματος να πιστοποιείται η λέξη κατάμεστο. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορώ να αντιληφθώ κάποιος να είναι ΑΠΟΕΛίστας και να μην είναι παρών.»

Για την επιστολή του μέτρου ταυτοποίησης: «Από πλευράς ΚΟΠ είχαμε απάντηση. Επανάληψη της θέσης του προέδρου της ΚΟΠ, πως το μέτρο θα αποσυρθεί στο τέλος του πρωταθλήματος. Όμως επειδή υπάρχει σύσκεψη ασφαλείας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα εμείς θα ζητούσαμε από πλευράς Απόλλωνα την επίσημη θέση. Αν αυτή είναι υπέρ της απόσυρσης του μέτρου τότε θα προχωρήσουμε σε κοινό αίτημα για να αποσυρθεί. Αν είναι υπέρ της ταυτοποίησης τότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy