Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιοι αστοί

496

Περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού θα υποστεί κάποια μορφή υποσιτισμού μέχρι το 2030, εκτός εάν ληφθούν επειγόντως μέτρα για τη βελτίωση της πρόσβασης σε τρόφιμα υψηλής ποιότητας, αναφέρει η Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO).

Η κλιματική αλλαγή και οι πολεμικές συγκρούσεις θεωρούνται βασικοί αυτουργοί για την αύξηση του υποσιτισμού, σύμφωνα με έκθεση του FAO που δόθηκε προχθές στους Υπουργούς Υγείας των G7! Ακριβώς 100 χρόνια μετά τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, ο FAO έδωσε στους απολογητές του εκμεταλλευτικού συστήματος, που ευθύνεται για την εξαθλίωση των λαϊκών μαζών, μια έκθεση που είχε ως στόχο να «αθωώσει» τον θύτη.

Ακόμη και η κλιματική αλλαγή και οι «πολεμικές συγκρούσεις» έχουν τον δικό τους αυτουργό. Ο οποίος, όσο και αν θέλουν να τον «αθωώσουν», παραμένει εγκληματικός για τις λαϊκές μάζες. Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιοι!Γκάνταλφ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

460

213

212

385