“Είναι ψυχολογικό το θέμα, να βρούμε τρόπο για την Ομόνοια να ησυχάσουμε…”

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πρωτάθλημα, τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και για το γήπεδο στην Αραδίππου.

Αναλυτικά:

“Πρέπει να τρέξουμε και να δώσουμε λεφτά παραπάνω για να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να υπάρχει συναγωνισμός στο πρωτάθλημα. Αύριο θα πάμε στην ΓΣ, οι μικρομεσαίες ομάδες και θα αιτηθούμε να είναι πιο πολλές οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους Κύπριους. Οι άλλοι δεν θέλουν τους Κύπριους, θέλουν να φέρνουν αρκετούς ξένους. Οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι λίγοι και το βλέπουμε από την Εθνική μας. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε Κύπριους, ξένους παίκτες για την Εθνική επειδή δεν έχουμε Κύπριους παίκτες. 34-35 ετών γιατί να γίνεται Κύπριος; Ας κάνουμε 25χρονους”.

Κύπριοι ποδοσφαιριστές: “Εμείς σαν Ερμής, θέλουμε Κύπριους παίκτες. Οι περισσότεροι όμως θέλουν να πάνε στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει οι μεγάλες ομάδες να δουν ότι χωρίς εμάς (σ.σ μικρομεσαίες ομάδες) δεν γίνεται. Πρέπει να σταματήσουν τα Play Off. Ο πρωταθλητής πρέπει να βγαίνει χωρίς Play Off ή να γίνει οκτάδα, είναι θετικός ο κύριος Κούμας”.

Γήπεδο και Ομόνοια Αραδίππου: “Αν ήμουν δήμαρχος θα έκανα γήπεδο. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι ψυχολογικό. Να βρούμε έναν τρόπο να πάρουμε την Ομόνοια Αραδίππου πρώτη κατηγορία, να ησυχάσουμε. Εμείς είμαστε ζητιάνοι. Ο δήμαρχος μας είναι Ομονοιάτης, υπάγεται δεξιός. Άμα θέλουν στην Ομόνοια Αραδίππου κάνουμε ενοποίηση. Εγώ ήθελα να πάω στην Αραδίππου, να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας. Θέλω να πάει καλά το χωριό μου, όχι μόνο η μία ομάδα. Αυτοί (σ.σ Ομόνοια Αρ.) θα πηγαίνουν κάτω κάτω. Εμείς στον Ερμή έχουμε ζωή με το συμβόλαιο που πήραμε”

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ερμή: “Ανέλαβε τα ηνία ο Καϊάφας μαζί με τον Βέσκο, είχαμε μια συνάντηση χθες. Είναι συνεργάσιμος άνθρωπος. Ο Κωστάκης πρέπει να φτιάξει και το δικό του τιμ”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy