ΗΠΑ: Πήρε το όπλο της 76χρονη και ποιος δεν την φοβήθηκε

Μία γυναίκα 76 ετών συνελήφθη εχθές στο Queens καθώς πυροβόλησε δύο φορές έναν άνδρα ο οποίος είχε «σταθμεύσει πολύ ώρα έξω από το σπίτι της» όπως η ίδια δήλωσε στις αρχές.

Η 76 ετών Υβόν Κόσμπι σημείωσε πως αρχικά κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να απομακρύνει έναν άνδρα και το όχημά του το οποίο κατά την άποψή της είχε παρανόμως σταθμεύσει έξω από το σπίτι της. Οι αρχές όντως έσπευσαν στο σημείο αλλά το όχημα είχε σταθμεύσει απόλυτα νόμιμα. Η 76χρονη γυναίκα κάλεσε εκ νέου τις αρχές όπου και ενημερώθηκε πως δεν ήταν δυνατό να απομακρυνθεί ένα όχημα το οποίο νόμιμα βρίσκεται μπροστά από το σπίτι της. Η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως εξαγρίωσε την κα. Κόσμπι η οποία βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού της και πυροβόλησε δύο φορές με ένα όπλο 22 χιλιοστών προς τον οδηγό του οχήματος.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του οδηγός δεν χτυπήθηκε από κάποια σφαίρα αλλά επικράτησε πανικός για μερικά λεπτά στον δρόμο με ανθρώπους να τρέχουν να κρυφτούν. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίοι και συνέλαβαν την 76χρονη.

Σημειώνεται πως μία από τις δύο σφαίρες καρφώθηκε σε σταθμευμένο όχημα χωρίς κάποιος ευτυχώς να τραυματιστεί.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy