Υπεύθυνο & εποικοδομητικό ρόλο διεκδικεί η ΠΣΕΜ

Υπεύθυνο και εποικοδομητικό ρόλο επιδιώκει να διαδραματίσει στα μαθητικά και κοινωνικά δρώμενα η ΠΣΕΜ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Η μαθητική οργάνωση παρουσίασε σήμερα στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης τη δράση της από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα και τις προγραμματισμένες της συναντήσεις εντός Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της από τις 26 Οκτωβρίου 2016 οπότε και καταρτίστηκε σε σώμα η ΠΣΕΜ συμμετείχε, μεταξύ άλλων, σε σειρά συνεδριών της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, στο δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας, είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Παιδείας, την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων των Παιδιών, με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης,, με κόμματα, συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις και πραγματοποίησε το 20ο Παγκύπριο Συνέδριο της.

Σήμερα η ΠΣΕΜ πραγματοποιεί συναντήσεις με το ΑΚΕΛ και τη Συμμαχία Πολιτών. Στις 11 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις της Με τη Διεύθυνση Τεχνικής Εκπαίδευσης και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, στις 12 Απριλίου με το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου και στις 21 Απριλίου με τον Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών – Συνεργασία Πολιτών.

Η ΠΣΕΜ επιδιώκει «να διαδραματίσει υπεύθυνο και εποικοδομητικό ρόλο, τόσο στα μαθητικά, όσο και γενικότερα στα κοινωνικά ζητήματα του τόπου».

«Δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε άξιοι συνεχιστές της μέχρι σήμερα πορείας της ΠΣΕΜ, μιας πορείας αγώνων και διεκδικήσεων για το μαθητικό κίνημα, αλλά και για τον τόπο γενικότερα», αναφέρεται.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προστίθεται, «θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της θητείας μας».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy