Υπέροχο βίντεο της ΝΙΚΕ για τον Αντετοκούνμπο για την καμπάνια “Βγες από την αφάνεια”


Ένα υπέροχο βίντεο με τη ζωή και τα επιτεύγματα του Έλληνα αστέρα του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο, ετοίμασε η NIKE, στην καμπάνια της “Come Out Of Nowhere”, δηλαδή “Βγες από την αφάνεια”, με τον ίδιο να δηλώνει πως στο τέλος, όλοι θα ξέρουν το όνομα του.

Στο ενός λεπτού βίντεο, παρουσιάζεται η εξέλιξη της ζωής του Αντετροκούνμπο από τις δύσκολες στιγμές στην Ελλάδα όντας παιδί μεταναστών, μέχρι τη διαδρομή του στον “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ και το πώς έγινε αστέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

“Οι γονείς μου τα έφερναν πέρα δύσκολα, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι. Είμαι ο άνθρωπος που δούλεψε σκληρά για όλα όσα πέτυχε. Στο τέλος όλοι θα ξέρουν το όνομά μου”, είναι τα λόγια του Γιάννη.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο περιγράφεται με τίτλους η πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη δύσκολη παιδική ηλικία μέχρι σήμερα και την καταξίωση του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. “Το 1994 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα από μετανάστες Νιγηριανούς. Ως παιδί πουλούσε γυαλιά ηλίου για να ζήσει την οικογένεια του. Το 2007 πήρε μια μπάλα του μπάσκετ και άρχισε να προπονείται”.

Στο βίντεο φιλοξενείται και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο αδελφός του Γιάννη. “Για εμάς το θέμα ήταν πώς θα νικήσουμε την κοινωνία με διαφορετικούς τρόπους. Έπρεπε να νικήσουμε, γιατί δεν μας άφησαν να σκοράρουμε στη ζωή. Τότε ήταν που συστηθήκαμε στην Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά πήγαμε στις ΗΠΑ”, λέει ο Θανάσης.

Στη συνέχεια αναφέρει πως το 2012, ο Γιάννης ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Α2 της Ελλάδας. Ένα χρόνο αργότερα ο Γιάννης αγωνιζόταν σαν αστέρας του ΝΒΑ. Στο βίντεο ακούγεται και η φωνή του προπονητή των Bucks John Hmmond, να λέει πως ο Αντετοκούνμπο απλώς έχει δείξει τα πρώτα σημάδια του ποιος μπορεί να γίνει μια μέρα: ο καλύτερος καλαθοσφαιριστή στον κόσμο.

Αυτή είναι η δεύτερη διαφήμιση της σειράς της ΝΙΚΕ υπό τον τίτλο “Βγες από την αφάνεια”. Το πρώτο περιστρεφόταν γύρω από τον καλαθοσφαιριστή των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy