Υπερπλήρης η Καρδιολογική Κλινική του ΓΝ Πάφου καταγγέλει ο Διευθυντής της

Υπερπλήρης παραμένει η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου, με αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να μεταφέρονται σε άλλες Κλινικές του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου Δρ. Joseph Moutiri.
 
«Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, στάθηκε αδύνατο να μειώσουμε τον αριθμό των νοσηλευομένων ασθενών στην Καρδιολογική κλινική», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δρ Moutiris.

Ενδεικτικά ανέφερε πως σήμερα μεταφέρθηκαν άλλοι δύο ασθενείς στο ΓΝ Λεμεσού και ένας ασθενής σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Το πρόβλημα, προσθέτει στην ανακοίνωση του, είναι οξύ και θα πρέπει για την επίλυση του να ληφθούν μέτρα. 
Επεσήμανε ακόμη πως το νοσοκομείο διαθέτει κλίνες, οι οποίες όμως σήμερα υπολειτουργούν, προσφέροντας άλλες υπηρεσίες, πέραν της νοσηλείας. 

Όπως αναφέρει ο Δρ. Moutiris, οι υπηρεσίες αυτές θα μπορούσαν να προσφερθούν σε άλλους κατάλληλους χώρους, για να γίνει κατορθωτή η αύξηση του αριθμού κλινών για νοσηλεία οξέων περιστατικών.

Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου σημειώνει πως χρειάζεται καλή θέληση και συνεργασία από όλους, με γνώμονα το καλό των ασθενών.Σημείωσε τέλος πως μια  σύσκεψη σε επίπεδο διεύθυνσης Υπουργείου, πιθανόν να βοηθούσε στην επίλυση αυτού του σημαντικού προβλήματος.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy