ΥπΕξ Βενεζουέλας: Οι οπαδοί της Ομόνοιας υποστήριξαν τον αγώνα της Βενεζουέλας

Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Εξωτερικών της Βενεζουέλας αναφέρεται στη Θύρα 9 οπου στο περασμένο φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας σήκωσαν πανό υποστηριζοντας την κυβέρνηση της Βενεζουέλας και τον Πρόεδρο Μαδούρο.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Βενεζουέλας:

« Οι οπαδοί της ομάδας «Ομόνοια» υπερασπίστηκαν τον Πρόεδρο Nicolas Maduro κατά τη διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου στο ΓΣΠ ενάντια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σήκωσαν πανό οπου αναγραφόταν : “Venezuela si – Yankees no!”

To fan club  «Θύρα 9» αναφέρει  ότι ο κύριος στόχος  αυτού του πανό ήταν να μεταφέρει ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τον λαό της Βενεζουέλας και κατά των αιματηρών επεμβάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Η ομάδα έχει αριστερές ρίζες και  διατηρεί  δεσμούς με το Ανορθωτικό Κόμμα του Εργαζόμενου Λαού και του κινήματος νεολαίας της ΕΔΟΝ,  οι οποίοι παρείχαν πλήρη αλληλεγγύη στον αγώνα της Βενεζουέλας, μέσα από κοινές δράσεις με την Πρεσβεία της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Κύπρο.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy