“Υπήρξε αντίδραση της ΑΕΛ για τον ορισμό Δημήτρη Μασιά…”

Η ΑΕΛ θα κοιτάξει το σπίτι της και δεν θα επιτρέψει να συμβεί ξανά αυτό που έγινε το 2014 δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΣΤΡΑ ο εκπρόσωπος της ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά: “Τότε κάναμε βήματα πίσω σαν σωματείο. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Κροκοδείλια δάκρυα μην ψάχνετε από μένα. Αυτοί που έχουν τις ευθύνες πρέπει να τις αναλάβουν. Ξέρουν ποιοι είναι αυτοί”.

Ερωτήθηκε αν υπήρξε αντίδραση από την ΑΕΛ για τον ορισμό του Δημήτρη Μασιά: “Υπήρξε αντίδραση για τον ορισμό αλλά θα ήταν τεράστιο σφάλμα να εκδίδαμε ανακοινώσεις πριν τον αγώνα. Ο κ. Ρέικβαρτ έπρεπε να σκεφτεί καλύτερα τι είχε συμβεί το 2014.  Αυτός ήταν που τον είχε ορίσει και τότε. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το λάθος του. Όλοι είχαν στο μυαλό τους τι είχε συμβεί το 2014, καλώς ή κακώς. Γι΄ αυτό δεν έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας μετά την πρώτη διακοπή. Και θα αγωνιζόμασταν ξανά. Θα γινόταν επανάληψη του αγώνα. Δεν ήταν θέμα να πάρουμε τους βαθμούς”.

Για τις φωτοβολίδες/κροτίδες: “Είναι θέμα της Αστυνομίας, να γίνεται έλεγχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει κανένα ντέρμπι στην Κύπρο, αν πούμε ότι σε όποιο ντέρμπι περνάνε μέσα επικίνδυνα αντικείμενα”.

Για το ball boy: “Είναι καλύτερα το παιδί. Ευτυχώς ο τερματοφύλακας μας (Κ15), το ball boy, είναι καλά στην υγεία του. Φανήκαμε όλοι τυχεροί”.

 Για τον Σοάρες: “Αυτό που ζήσαμε με τον Μάρκο Σοάρες ήταν απίστευτο. Αγωνιζόταν με αφόρητους πόνους στο πέλμα, από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ήθελε να μείνει μέσα στον αγώνα. Είναι σπουδαίος και τιμάει τη φανέλα της ΑΕΛ”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy