Υπό 8ήμερη κράτηση τρεις συλληφθέντες για υπόθεση ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν χθες από την ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορίες για κοντραμπάντο ναρκωτικών, στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, και τον εντοπισμό 102 γραμμαρίων κοκαΐνης.
 
Οι δικηγόροι των τριών υπόπτων, ενός 45χρονου Ε/κ και δυο αλλοδαπών 34 και 43 ετών, δεν έφεραν ένσταση στην κράτηση τους.
 
Η ΥΚΑΝ είχε θέσει υπό παρακολούθηση τον 45χρονο, που επέβαινε μοτοσικλέτας και συνοδευόταν από το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δυο. Όταν 45χρονος σταμάτησε σε συγκεκριμένο σημείο, μέλη της ΥΚΑΝ αποκάλυψαν την ταυτότητα τους και αυτός φέρεται να επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ρίχνοντας στο έδαφος νάιλον διαφανές σακούλι. Τελικά ανακόπηκε και συνελήφθη, όπως και τα δυο πρόσωπα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το σακούλι  περιείχε ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους 102 γραμμαρίων περίπου.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, ανεβρέθηκε χρηματικό ποσό 2,270 ευρώ, μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και καρτών κινητής τηλεφωνίας και αποδείξεις αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό. Έρευνες έγιναν και στις οικίες των υπόπτων, στη Λευκωσία, όπου σε μια εξ αυτών εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης 20 γραμμαρίων.
 
Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη κράτηση τους σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εισαγωγής, κατοχής, κατοχής με σκοπό την προμήθεια και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy